We hebben 630 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Kia
Ceed
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Plugin Hybride
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Kia Ceed occasions en nieuwe Kia Ceed

De Kia Ceed (oorspronkelijk C’eed) is de eerste Kia met de maximale score van vijf sterren in de Euro NCAP-crashtest. De Kia Ceed is er als 5-deurs hatchback of stationwagen, maar ook als coupéachtige 3-deurs hatchback, de Kia Proceed. Kia brengt de Kia Ceed sinds 2007 op de markt. De Kia Ceed is sterk verwant aan de Hyundai i30. Er zijn handgeschakelde versies en versies met een automaat. De Kia Ceed stationwagen noemt Kia in het begin SW. Later wijzigt dit in Sportswagon. Concurrenten van de Kia Ceed zijn onder meer de:

De tweede generatie van de Kia Ceed verschijnt in 2012. In 2015 breidt Kia het motorengamma uit met een moderne, zuinige driecilinder 1.0 turbobenzinemotor. De huidige generatie van Kia’s compacte middenklasser is sinds 2018 op de markt. Hij is er als 5-deurs hatchback, 5-deurs stationwagen, de Kia Ceed Sportswagon en als sportiever gelijnde 5-deurs lifestylecombi met de naam Proceed. De Kia XCeed is een SUV-achtige crossover.

Tweedehandse Kia Ceed 2017, 2018 of 2019

De Kia Ceed van de tweede generatie (vanaf 2015) heeft met de 1.0 turbobenzinemotor het energielabel B of C. De 1.6 benzine- en dieselmotoren hebben meestal het label D of E. De huidige Ceed is er met 1.0, 1.4 en 1.6 turbobenzinemotoren en 1.6 CRDi-turbodieselmotoren.

Kia Ceed GT-Line en Sport

De Kia Ceed is er in talloze uitvoeringen. De Seven-uitvoering is voorzien van navigatie. De Proceed an 2011-2012 is er ook in diverse Sport-uitvoeringen. In de Proceed GT ligt het accent nog meer op sport. Vanaf 2012 hebben de standaarduitvoeringen namen als Economy Line, Comfort Line en Executive Line. De GT-Line en GTPlus-Line van de huidige generatie zijn de sterkste en meest luxueuze uitvoeringen, met allerlei veiligheids- en assistentiesystemen én met 7-trapsautomaat met dubbele koppeling – al zijn er ook exemplaren met handmatig bediende versnellingsbak.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen