We hebben 161 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Dacia
Spring
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Dacia Spring occasions en nieuwe Dacia Spring bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Dacia Spring

De Dacia Spring is een kleine auto die perfect is voor stadsverkeer. Hij heeft een handgeschakelde vijfversnellingsbak , zodat u gemakkelijk in en uit het verkeer kunt scheuren. De Spring heeft ook een brandstofverbruik van rond 21, 2 km/l, wat betekent dat u geld bespaart aan de pomp. Bovendien heeft de auto een ruim interieur en veel bagageruimte, zodat u gemakkelijk al uw behoeften in één auto kunt onderbrengen.

De voordelen van de Dacia Spring

De Dacia Spring is een auto die perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare auto. Deze auto is perfect voor dagelijks gebruik, en het is zeker om je waar je moet gaan. De Dacia Spring is ook zuinig met brandstof, wat betekent dat u in staat zullen zijn om geld te besparen op benzine. Bovendien is deze auto comfortabel en ruim, waardoor het de perfecte keuze is voor lange reizen.

Het verbruik van de Dacia Spring

De Dacia Spring is een kleine auto die perfect geschikt is voor stadsverkeer. Hij heeft een brandstofverbruik van 4,7 liter per 100 kilometer, wat uitstekend is voor een kleine auto. Dit betekent dat u in de stad kunt rijden zonder u zorgen te hoeven maken over uw brandstofverbruik. De Spring is ook zeer betaalbaar, wat het een geweldige keuze maakt voor budgetgerichte bestuurders.

Op zoek naar een Dacia Spring zonder in een keer een groot bedrag neer te leggen? Bekijk het aanbod Dacia private lease auto's en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen