We hebben 103.693 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Occasions, tweedehands auto of nieuwe auto kopen bij viaBOVAG.nl

Op zoek naar een occasion, tweedehands auto of nieuwe auto? Een betrouwbare occasion of een nieuwe auto zoek en vind je bij viaBOVAG.nl: dé occasionwebsite van Nederland. viaBOVAG.nl staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. Alleen BOVAG-autobedrijven kunnen op viaBOVAG.nl betrouwbare occasions én nieuwe auto’s aanbieden. Bovendien kun je bij viaBOVAG.nl altijd rekenen op drie zekerheden: Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven​, BOVAG Omruilgarantie én een all-in prijs.

Tweedehands auto kopen

Een auto kopen is een van de grootste uitgaven die je kunt doen. Het aanbod nieuwe auto’s is enorm. Als je een occasion wilt kopen, is het aanbod nog groter en vooral heel divers. Tweedehands auto’s zijn er in allerlei soorten en maten, van alle bouwjaren tot in allerlei staten van onderhoud. Je kunt ze kopen van een particulier, van een handelaar, de dorpsgarage en dealers. Het is daardoor heel moeilijk om je keuze te maken. En als je weinig auto technische kennis hebt, moet je vertrouwen op de informatie die de verkoper je geeft – en op je eigen waarneming en gevoel. Dat kan een hachelijke zaak zijn. Het kan leiden tot onverwachte kosten en in het ergste geval naar een conflict met de verkoper. Maar waarom zou je zulke risico’s nemen?

Occasion of tweedehands auto kopen bij BOVAG-autobedrijf

BOVAG is niet alleen een brancheorganisatie, het is ook een keurmerk voor de klanten van de bij de BOVAG aangesloten bedrijven. BOVAG-bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven, die op deskundige wijze hun werk doen.

Occasions met BOVAG Omruilgarantie

Voor alle occasions die je op viaBOVAG.nl kunt kopen, geldt ook BOVAG Omruilgarantie . Hiermee kun je binnen twee weken na de aflevering – en als je met de auto in kwestie nog geen 750 kilometers gereden hebt – terug naar de verkopende partij. Deze moet binnen twee maanden met een redelijk, marktconform alternatief komen. Dit is geen ‘niet-goed-geld-terug-garantie’; er wordt een alternatieve auto aangeboden die in principe even duur of minder duur is dan de oorspronkelijke occasion. Je kunt eenmalig gebruikmaken van de BOVAG Omruilgarantie.

Occasion of nieuwe auto kopen met heldere all-in prijs

De derde zekerheid zijn de heldere all-in prijzen . Bij alle auto’s die op viaBOVAG.nl worden aangeboden, wordt de all-in prijs vermeld. Alle kosten die nodig zijn om met de auto weg te rijden, zijn in de all-in prijs verwerkt. Op viaBOVAG.nl weet je dus vooraf altijd wat je koopt en voor welke prijs, zonder verrassingen achteraf.

Occasions en nieuwe auto's van populaire merken

Op viaBOVAG.nl vind je een zeer breed aanbod aan occasions en nieuwe auto’s. Of het nu gaat om een zuinige tweedehandse auto, populaire occasions van Kia , een gebruikte auto van MINI of een nieuwe of tweedehandse auto van de populaire merken als Audi , BMW , Citroën , Fiat , Ford , Hyundai , Mazda , Mercedes-Benz , Nissan , Opel , Peugeot , Renault , Seat , Škoda , Volkswagen , Volvo en Toyota . Een auto kopen doe je bij viaBOVAG.nl!

Populaire categorieën:

Hulp nodig bij het kopen van een auto?

Op zoek naar een een nieuwe auto maar kun je wel wat hulp gebruiken? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met onze keuzecoach.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen