We hebben 69 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Porsche
Panamera
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Porsche Panamera occasions en nieuwe Porsche Panamera bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Porsche Panamera

De Porsche Panamera is een luxueuze vierdeurs sedan. Hij is beschikbaar met achterwielaandrijving en met vierwielaandrijving. De Panamera wordt aangedreven door twee V6-motoren of een V8-motor. De V6-motoren zijn goed voor 330 pk, terwijl de V8-motor goed is voor 440 pk. Een zeventraps transmissie met dubbele koppeling is standaard op alle modellen. De Panamera accelereert van 0-100 km/u in slechts 4,2 seconden.

De voordelen van de Porsche Panamera

De Porsche Panamera is een auto die bekend staat om zijn stijl, comfort en prestaties. Hij heeft een gestroomlijnd design waarmee hij zich onderscheidt van de concurrentie. Daarnaast biedt de Panamera een hoog comfortniveau, met veel ruimte voor zowel passagiers als bagage. Maar wat de Panamera echt onderscheidt, zijn de prestaties. Dankzij de krachtige motor en het sportieve weggedrag kan de Panamera zich moeiteloos meten met de besten.

Het verbruik van de Porsche Panamera

De Porsche Panamera is een luxueuze auto die bekend staat om zijn brandstofefficiëntie. Hij heeft een V6-motor met turbocharger die 300 pk levert. De Porsche Panamera heeft een topsnelheid van 275 km/u. De Panamera haalt 8,9 km/l in de stad en 12,3 km/l op de snelweg.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen