We hebben 58 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Porsche
911
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Porsche 911 occasions en nieuwe Porsche 911 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Porsche 911

De Porsche 911 is een sportauto met een hoog prestatievermogen, gemaakt door Porsche AG in Stuttgart, Duitsland. Hij heeft een achterin geplaatste zescilinder boxermotor en vierwielaandrijving. Hij werd voor het eerst geproduceerd in 1963 en is sindsdien onafgebroken in productie geweest. De 911 is door particuliere tuners en door de fabriek zelf aangepast voor races, rally's en andere vormen van autocompetitie. Hij behoort tot de meest succesvolle competitieauto's ooit. De originele 911 was een 2+2 met een achterin geplaatste 190 pk (142 kW) zescilinder boxermotor.

De voordelen van de Porsche 911

De Porsche 911 is een tweedeurs, high-performance sportwagen die sinds 1963 door Porsche AG wordt geproduceerd. De 911 heeft een achterin geplaatste zescilinder motor en vierwielaandrijving. Het is het vlaggenschip van de Porsche productlijn en is het meest succesvolle model van het bedrijf.

Het verbruik van de Porsche 911

De Porsche 911 is een sportwagen die sinds 1963 in productie is. Het is een achterwielaangedreven tweedeurs auto die verkrijgbaar is in zowel een cabriolet als een coupé . De 911 staat bekend om zijn uitstekende brandstofverbruik, waarbij veel modellen meer dan 12,8 km/l halen op de snelweg. Het basismodel van de 911 Carrera heeft een bescheiden motorvermogen van 350 pk, maar krachtigere varianten zoals de Carrera S en GT3 kunnen beduidend meer vermogen leveren. Desondanks slaagt de 911 er dankzij zijn lage gewicht en goed ontworpen motor nog steeds in een uitstekend brandstofverbruik te realiseren.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen