We hebben 4 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Porsche
Cayman
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Porsche Cayman occasion en nieuwe Porsche Cayman

Bij de naam Porsche begint het hart van menig autoliefhebber net even wat sneller te kloppen. Bij de Porsche Cayman is dat niet anders. Deze coupé-variant van de Porsche Boxster kwam in 2005 op de markt en staat sindsdien tijd hoog op de lijst van iedereen die van sportieve stuurpret houdt.

Binnen het complete modelaanbod van Porsche valt de Cayman mooi tussen de Boxster en de illustere Porsche 911 , maar maak niet de vergissing te denken dat de Porsche Cayman alleen maar het brave broertje is van de beroemde ‘Elfer’. Oorspronkelijk werd de Porsche Cayman al geleverd als Cayman S met een 3,4-liter zescilinder motor die voor een optimale gewichtsverdeling pal achter de stoelen is geplaatst. Met een vermogen van 295 pk, een topsnelheid van 275 km/u en techniek uit de racerij is dit bepaald geen stakker. Iets later volgt de ‘standaard’ Cayman, met een vermogen van 245 pk en een topsnelheid van 258 km/u.

Porsche Cayman GT4

De topversie van de Porsche Cayman verschijnt in 2015 op de markt en krijgt de toevoeging GT4. De motor is inmiddels gegroeid naar 3,8 liter en levert in Porsche Cayman GT4 maar liefst 385 pk. Voldoende om deze sportcoupé in 4,4 seconden naar 100 km/u te slingeren en vervolgens pas bij 295 km/u te stoppen met versnellen. Met een gewicht van 1.315 kilo is hij daarbij nog steeds licht genoeg om bochtige wegen om te toveren tot je persoonlijke achtbaan.

Porsche Cayman S

Die lichtvoetigheid kenmerkt eigenlijk alle versies van de Porsche Cayman. Al vanaf de Porsche Cayman S staat een speels weggedrag hoog op de wensenlijst van de firma Porsche. De Porsche Cayman is net even wat toegankelijker en toegeeflijker dan zijn grotere broer, de Porsche 911, waardoor je ook zonder de kwaliteiten van een topcoureur kunt genieten van écht rijplezier.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen