We hebben 433 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Porsche
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Porsche occasions en nieuwe Porsche bij viaBOVAG.nl

Zeg Porsche en je denkt waarschijnlijk automatisch aan een iconisch model als de Porsche 911 . Het Duitse merk – opgericht in 1931 – is groot geworden met deze bekende sportauto maar produceert tegenwoordig veel meer dan alleen sportauto’s. Er zijn meer Porsche-modellen dan je misschien verwacht!

Populaire Porsche-modellen: 911, Cayenne, Panamera, Macan, Taycan, Boxer, Cayman en 918

Porsche is groot geworden met een sportauto als de 911. Andere voorbeelden van Porsche sportauto’s zijn de 356, 924, 944 , 968, Boxster en Cayman die later de cijfers 718 voor de modelnaam krijgen. Na verloop van tijd besluit Porsche zich ook op sportieve SUV’s te richten. Met succes, want de Porsche Macan en Cayenne behoren tot de populairste Porsche-modellen. De komst van de grote 5-deurs coupé Panamera is ook een succes. De Taycan is de eerste volledig elektrische auto van Porsche.

Porsche Targa, GT en GTS

Porsche is een kei in het bedenken van modelvarianten. Van de Porsche 911 zijn tientallen uitvoeringen bekend. Een Porsche Targa is een Porsche waarbij een deel van het dak opengeklapt kan worden; de achterruit blijft overeind. Een voorbeeld is de Porsche 911 Targa . De Porsche GT Carrera is niet meer in productie. De GT Carrera is een raceauto voor op de openbare weg. De letter GTS staan bij Porsche voor nog meer sportiviteit. Voorbeelden zijn de 911 GTS en Cayenne GTS .

Voorbeelden van 911-modellen zijn de:

Ook van de Macan, Cayenne, Panamera, 718 Boxster, 718 Cayman bestaan diverse varianten, met de Macan S , Cayenne Turbo of Panamera E-Hybrid als voorbeelden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen