We hebben 489 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Mitsubishi
Space Star
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Mitsubishi Space Star occasion en nieuwe Mitsubishi Space Star

De Mitsubishi Space Star is, als die eind jaren 90 op de markt komt, een compacte 5-deurs Multi Purpose Vehicle (MPV) van de Japanse autofabrikant Mitsubishi Motors. In 2006 verdwijnt de Mitsubishi Space Star om vervolgens in 2013 terug te keren als compacte 5-deurs hatchback in het A-segment van de markt.

De Mitsubishi Space Star komt in 1998 voor het eerst op de markt en is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Leverbaar zijn een 1.3 en 1.8 benzine met 63 kW/86 pk respectievelijk 90 kW/122 pk. Opvallend aan de 1.8 is dat de motor directe benzine-injectie heeft, waardoor de motor efficiënter loopt. Mitsubishi noemt die technologie Gasoline Direct Injection (GDI). Bij de facelift in 2002 maakt de 1.8 GDI plaats voor een normale 1.8 benzine die voor Mitsubishi goedkoper te produceren is. Het vermogen daalt naar 82 kW/112 pk. De Japanse MPV heeft een Nederlands tintje, want de auto is geproduceerd bij Nedcar (inmiddels VDL Nedcar) in Born, Limburg.

Mitsubishi Space Star automaat en handgeschakeld

De tweede generatie Mitsubishi Space Star die in 2013 op de markt komt, is een heel andere auto dan de eerste generatie. Geen MPV, maar een 5-deurs stadsauto. De 1.0 3-cilinder benzinemotor levert een bescheiden vermogen van 52 kW/71 pk. De 1.2 benzinemotor schopt het tot 59 kW/80 pk. De Mitsubishi Space Star automaat is uitgerust met een Continu Variabele Transmissie (CVT). De Mitsubishi Space Star handgeschakeld is voorzien van een handmatig te bedienen 5-bak.

Mitsubishi Space Star 2004, 2015, 2019, 2020

De kleinere Mitsubishi Space Star blijft tot en met 2015 op de markt. In 2016 brengt Mitsubishi de gefacelifte Mitsubishi Space Star op de markt. Het Japanse automerk past onder meer de voorzijde aan en waardeert het interieur op. Eind 2019 kondigt Mitsubishi weer een facelift aan. En weer wordt de voorzijde aangepast. Deze Mitsubishi Space Star is ook in 2020 leverbaar. Een Mitsubishi Space Star uit 2004 betreft de eerste generatie, de ruimere en grotere MPV.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen