We hebben 277 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mitsubishi
ASX
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Mitsubishi ASX occasions en nieuwe Mitsubishi ASX

De Mitsubishi ASX is een compacte 5-deurs crossover/SUV van de Japanse autofabrikant Mitsubishi . De Mitsubishi ASX verschijnt in 2010 voor het eerst op de markt. Sindsdien is de auto verschillende keren vernieuwd. In 2019 geeft Mitsubishi de ASX zijn ingrijpendste facelift, waaronder een geheel nieuwe voorzijde, ledverlichting en een gewijzigde voor- en achterbumper. De Mitsubishi ASX is een compacte crossover/SUV die in het bescheiden modellengamma van Mitsubishi onder de Mitsubishi Outlander zit. Je beschikt altijd over een 5-deurscarrosserie, met grote achterklep. Zoals veel vergelijkbare modellen is de Mitsubishi een auto met hoge zit. De Mitsubishi ASX is geschikt als auto voor een niet al te groot gezin. Over de betrouwbaarheid bestaat geen discussie; Mitsubishi doet het traditiegetrouw heel goed in verschillende klanttevredenheidsonderzoeken, waaronder die van de Consumentenbond. Concurrenten van de Mitsubishi ASX zijn onder meer de:

Tweedehandse Mitsubishi ASX uit 2016, 2017, 2018 of 2019

De Mitsubishi ASX krijgt in 2012 zijn eerste facelift. Mitsubishi vernieuwt onder meer de voorzijde. Verder introduceert het merk een zuinige 1,6-liter dieselmotor met 84 kW/114 pk. Er zijn bovendien meer uitrustingsniveaus verkrijgbaar. In 2018 krijgt de Mitsubishi ASX wederom een facelift waarbij ledverlichting zijn intrede doet. Mitsubishi neemt ook het infotainmentsysteem onder handen. Een jaar later volgt de grootste facelift met een grondig gewijzigde voorkant en nieuwe ledverlichting achter.

Mitsubishi ASX automaat

De Mitsubishi ASX is standaard uitgerust met een start/stopsysteem. Vanaf 2019 is de Japanse crossover leverbaar met een CVT-automaat. Deze Mitsubishi ASX automaat heeft voorgeprogrammeerde standen. De motor is daardoor rustiger en stiller. De automaat is ook handmatig te bedienen via schakelflippers aan het stuurwiel.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen