We hebben 240 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mitsubishi
Outlander
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Mitsubishi Outlander occasions en nieuwe Mitsubishi Outlander bij viaBOVAG.nl

De Mitsubishi Outlander is een middelgrote 5-deurs SUV die sinds 2003 op de markt is. De SUV van Japanse makelij is onder de grotere Mitsubishi Pajero gepositioneerd en beschikbaar met twee- of vierwielaandrijving en met vijf of zeven zitplaatsen. In 2013 is het aanbod van de Outlander uitgebreid met een plug-in hybride, de Outlander PHEV.

De eerste generatie Mitsubishi Outlander (uit 2003, vanaf 2006 als Outlander Sport) is alleen beschikbaar als benzine uitvoering. In 2007 introduceert Mitsubishi de grotere tweede generatie Outlander. Met een Hollands tintje, want Mitsubishi bouwt hem in de fabriek van NedCar in Born (Limburg). Speciaal voor Europa is deze Outlander wel beschikbaar met een dieselmotor . Door een samenwerking met het Franse PSA wordt op basis van de Mitsubishi Outlander de Peugeot 4007 en Citroën C-Crosser gebouwd. Concurrenten van de Mitsubishi Outlander zijn de:

Mitsubishi Outlander PHEV 2.0

De Mitsubishi Outlander is ook te vinden als plug-in hybride. Deze Mitsubishi Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) is in Nederland een tijd lang heel populair dankzij belastingvoordeel voor leaserijders en is in 2013 zelfs de bestverkochte auto van het land. Het model is ontwikkeld als elektrische auto waaraan een 2.0 liter benzinemotor is toegevoegd. De batterij moet worden opgeladen met een stekker. Als die leeg is, blijf je elektrisch rijden en werkt de benzinemotor als generator om de elektromotoren van stroom te voorzien. De Outlander PHEV 2.0 heeft een automaat en is er niet als 7-zitter.

Tweedehandse 7-persoons Mitsubishi Outlander

De Mitsubishi Outlander is een betaalbare, praktische en comfortabele gezinsauto die in combinatie met 4WD (4x4-aandrijving) ook op onverharde wegen prima presteert. Ook scoort de Outlander goed in wereldwijde betrouwbaarheidsonderzoeken. Dankzij het robuuste karakter en een trekgewicht (geremd) van minimaal 1.500 kg is de SUV bovendien geliefd onder caravanrijders.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen