We hebben 1.496 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Mitsubishi
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Mitsubishi occasions en nieuwe Mitsubishi bij viaBOVAG.nl

Mitsubishi wordt in 1917 opgericht en is onderdeel van de multinational Mitsubishi Group. In 2016 neemt Nissan een meerderheidsbelang in Mitsubishi, waarna het Japanse automerk wordt toegevoegd aan de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi, de grootste alliantie in de automobielindustrie. Mitsubishi staat bekend als pionier. Het merk ontwikkelt de eerste Japanse auto met een dieselmotor én vierwielaandrijving, ontwikkelt al in de jaren 60 een elektrische auto en is de uitvinder van de elektronische tractiecontrole. Verder ontwikkelt Mitsubishi de eerste benzinemotor met directe brandstofinjectie. In 2016 roept de Consumentenbond Mitsubishi uit tot het betrouwbaarste automerk in Nederland. Concurrenten van Mitsubishi zijn onder meer:

Populaire Mitsubishi-modellen: Outlander, ASX, Space Star, Colt, Lancer, Eclipse en Pajero

De Mitsubishi Outlander is een SUV die niet alleen met benzine- en dieselmotoren gebouwd is, maar ook als plug-in hybride: de Outlander PHEV. De ASX is een compacte SUV die Mitsubishi in 2010 introduceert. De Mitsubishi Pajero is een grote terreinwagen met een ijzersterk ladderchassis, een trekgewicht van ruim 3.000 kg en staat bekend als een van de beste terreinwagens uit zijn tijd. Alle Mitsubishi-overwinningen in de zware Dakar Rally zijn met een Pajero behaald. De Pajero is ook op grijs kenteken geleverd.

De Colt is in Nederland misschien wel de bekendste Mitsubishi. De Colt komt al in de jaren 60 op de markt en wordt tussen 2004 en 2012 gebouwd in een Nederlandse fabriek (VDL NedCar in Born). Net als de Mitsubishi Carisma (1995-2003), Space Star (1998-2004) en Outlander (2008-2012) overigens. Populaire Mitsubishi-modellen zijn:

Mitsubishi PHEV, electric en hybrid

De Mitsubishi i-MiEV is in 2009 een van de eerste in serie gebouwde elektrische auto’s ter wereld. Concurrenten zijn de Peugeot iOn en Citroën C-Zero die dezelfde basis hebben. De Mitsubishi Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) komt in 2013 op de markt en wordt in Nederland al snel de bestverkochte plug-in hybride, mede dankzij een belastingvoordeel voor wie de auto zakelijk rijdt.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen