We hebben 698 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Mini
Countryman
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Mini Countryman occasions en nieuwe Mini Countryman

De Mini Countryman is een hip gelijnde, luxe 5-deurs SUV-model van de Duitse fabrikant Mini . De Mini Countryman is in 2010 geïntroduceerd en in 2014 licht gefacelift. De tweede generatie Mini Countryman verschijnt in 2017. Leuk om te weten: de Mini Countryman is het derde Mini-model dat in Nederland gebouwd wordt. De Mini Countryman – die wat hoger op zijn wielen staat dan de gewone Mini – is er met vier afzonderlijke zitplaatsen, maar ook als 5-zitter met een neerklapbare achterbank. Die is verschuifbaar, zodat de kofferruimte varieert van 350 tot 440 liter. In de eerste generatie bedraagt de bagageruimte met neergeklapte achterbank 1.170 liter. De Mini Countryman is er met de keuze uit meerdere benzine- en dieselmotoren. Het vermogen loopt op tot 160 kW/218 pk. Concurrenten van de Mini Countryman zijn onder meer de:

BMW X1 Fiat 500X Mercedes-Benz GLA Seat Ateca Volkswagen T-Roc

De tweede generatie van de Mini Countryman is twintig centimeter langer dan de eerste, met een langere wielbasis en meer binnenruimte. De bagageruimte bedraagt maximaal ruim 1.300 liter. Grappig is het zogenoemde ‘picknickbankje’ op de drempel van de bagageruimte: twee personen kunnen daarop – als de auto stilstaat – hun bammetjes eten onder de geopende achterklep.

Tweedehandse Mini Cooper Countryman S

Uitvoeringen van een tweedehandse Mini Countryman zijn bijvoorbeeld de One, Cooper, Cooper S en John Cooper Works. De Mini Countryman is voorzien van een 6-versnellingsbak en de meeste motorvarianten zijn er ook met een automatische 6-trapstransmissie. Vierwielaandrijving – ALL4 zoals Mini dit noemt – is een optie, maar standaard voor de John Cooper Works en de hybride Cooper S E.

Mini Countryman Hybride

De Mini Countryman in Cooper S E ALL4-uitvoering is voorzien van vierwielaandrijving en een plug-in hybride aandrijflijn. De driecilinder benzinemotor en elektromotor van deze Mini Countryman Hybride leveren een systeemvermogen van 165 kW (224 pk). Volledig elektrisch rijden kan tot 125 km/uur. De gemiddelde de CO2-uitstoot bedraagt 55 g/km.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen