We hebben 273 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mini
Electric
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Mini Electric occasions en nieuwe Mini Electric bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mini Electric

De Mini Electric is een kleine en lichte elektrische auto die perfect geschikt is voor stadsritten. Hij heeft een bereik van 161 km op een enkele lading en kan in slechts 3-4 uur worden opgeladen. De Mini Electric is ook uitgerust met een aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals dodehoekmonitoring, een waarschuwingssysteem voor dwarsverkeer achter en een systeem om botsingen te vermijden.

De voordelen van de Mini Electric

De Mini Electric is perfect voor in de stad. Hij is wendbaar en gemakkelijk te parkeren, en de elektrische motor is stil en efficiënt. De Mini Electric heeft ook een heleboel functies die het de perfecte auto maken voor stadsmensen, zoals een ingebouwd navigatiesysteem, een parkeerhulpsysteem en een automatisch klimaatcontrolesysteem. De Mini Electric is de perfecte auto voor bestuurders die geld willen besparen op benzine en hun CO2-voetafdruk willen verkleinen.

Het verbruik van de Mini Electric

De Mini Electric is een kleine, lichte elektrische auto die is ontworpen voor stadsverkeer. Hij heeft een laag brandstofverbruik en een kleine impact op het milieu. De Mini Electric kan tot 201 km afleggen op een enkele lading en het duurt slechts vier uur om de batterij volledig op te laden. De auto is uitgerust met een regeneratief remsysteem, dat energie opvangt wanneer de auto vertraagt en deze gebruikt om de batterij op te laden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen