We hebben 87 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Lexus
CT
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Lexus CT occasions en nieuwe Lexus CT bij viaBOVAG.nl

De Lexus CT is een auto in de compacte middenklasse van het Japanse luxemerk Lexus . Dat merk is onderdeel van Toyota Motor Corporation (Toyota). De Lexus CT heet voluit Lexus CT 200h. De letter ‘h’ verwijst naar de hybride aandrijflijn van de Lexus CT.

Lexus houdt het heel overzichtelijk wat betreft zijn Lexus CT. Er is één uitvoering, namelijk een 5-deurs hatchback met een hybride aandrijflijn. Die bestaat uit een benzinemotor met een inhoud van 1,8-liter en een elektromotor. Het gecombineerde vermogen is 100 kW/136 pk. Zelf laden is niet nodig, dat doet de auto, bijvoorbeeld als je remt. De Lexus CT staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Concurrenten van de Lexus CT zijn de:

Tweedehandse Lexus CT 200h Hybrid, ADAC, Sport, Business Line en Dynamic Line

Een tweedehandse Lexus CT 200h is in de praktijk een zuinige auto. De Lexus CT 200h is dan ook te vinden in de Top 10 Zuinige Auto’s die de ANWB (in Duitsland: ADAC) en Natuur en Milieu in het verleden ieder kwartaal samenstellen. Ruim 1 op 20 gemiddeld is zeer zeker mogelijk. Er bestaan verschillende Lexus CT 200h uitvoeringen waaronder de Business Line en Dynamic Line. Een automaat is altijd standaard, evenals cruise control en climate control. De Lexus CT F Sport is de sportiefste versie. Niet qua aandrijving – want de Lexus CT is er alleen als efficiënte hybride –, maar wel wat design betreft. De grille is van het honingraattype en ook heeft de Lexus CT F Sport spoilers rondom. Populaire Lexus CT uitvoeringen zijn:

Lexus CT 250h

De Lexus CT is er alleen als 200h. De Lexus CT 250h bestaat niet. Wél de Lexus UX 250h , de eerste compacte crossover van het merk Lexus. Die wordt hier en daar genoemd als de opvolger van de oudere Lexus CT 200.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen