We hebben 472 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Lexus
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Lexus occasions en nieuwe Lexus bij viaBOVAG.nl

Lexus is het luxemerk van Toyota Motor Corporation (Toyota). Het is een tamelijk jong merk; de eerste Lexus – de LS 400 – komt in 1989 op de markt. Inmiddels biedt Lexus verschillende modellen aan waaronder SUV modellen. Nagenoeg alle Lexus modellen zijn alleen als hybride leverbaar. Dieselauto’s levert Lexus niet.

Bijzondere eigenschappen van een nieuwe Lexus en Lexus occasions zijn het onderscheidende design, de onberispelijke afwerking en de stille hybride aandrijflijn. Bij de meeste modellen ligt de focus op comfort. Op de betrouwbaarheid van een nieuwe Lexus en Lexus occasions is niets aan te merken. Het merk wordt regelmatig uitgeroepen tot het betrouwbaarste merk en het merk met de meest tevreden eigenaren. Lexus hecht veel waarde aan een uitstekende service. Het zogeheten Lexus Red Carpet Treatment omvat onder meer een haal- en brengservice bij groot onderhoud. Concurrenten van Lexus zijn: Audi , BMW , Mercedes-Benz en Volvo .

Populaire Lexus-modellen: CT, IS, GS, NX, RC, RX en UX

Lexus duidt zijn modellen aan met twee letters. De Lexus CT(200h) is een 5-deurs hatchback in het compacte premium middensegment, zoals de Audi A3 en de BMW 1 Serie. De Lexus IS(300h), Lexus GS(300h) en GS(450h) zijn 4-deurs sedans. SUV-modellen heeft Lexus ook. Dit zijn op volgorde van grootte de Lexus UX(250h), Lexus NX(300h) en Lexus RX(450h). Laatstgenoemde is er ook als ruime 7-zitter. De Lexus RC(300h) is een coupé. Verschillende Lexus-modellen zijn:

Elektrische en hybride Lexus-modellen

Lexus biedt voornamelijk hybride modellen aan. Een hybride auto met zowel een benzinemotor als een elektromotor. Een CVT-automaat is altijd standaard. Laden doet de auto zelf. Uitzonderingen zijn de sportcoupé RC F met V8-benzinemotor en de LC 500 en LS 500, respectievelijk een topklasse coupé met een V8-benzinemotor en een limousine met een V6-benzinemotor. Lexus biedt geen diesels aan, niet schoon genoeg, aldus het merk.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen