We hebben 404 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

DS
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Plugin Hybride
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

DS occasions en nieuwe DS bij viaBOVAG.nl

Het Franse DS Automobiles is een relatief jong merk. Het wordt in 2009 opgericht als luxe submerk van Citroën. Sinds 2015 is het een onafhankelijk automerk dat onderdeel is van het concern PSA (Peugeot, Citroën, Opel). DS Automobiles ontwikkelt auto’s in het luxere segment. Hierbij ligt de nadruk op design. De DS-modellen onderscheiden zich met een heel eigen design met oog voor detail. Er zijn goedkopere auto’s, maar die zien er vaak niet zo fraai uit als de DS-modellen. Als je een concurrent moet noemen, is het Mini.

Populaire DS-modellen: DS 3, DS 4, DS 5 en DS 7

De merknaam DS Automobiles is geïnspireerd op de naam van de klassieke Citroën DS, ook wel bekend als de Snoek. Het eerste model van DS is de DS 3 , een compacte premium stadsauto die concurreert met de: Mini Cooper , Audi A1 en Alfa-Romeo Mito .

Na de DS 3 volgen de grotere DS 4 en DS 5 . Laatstgenoemde is enige tijd populair in Nederland vanwege de gunstige bijtellingsregeling voor leaserijders. Alle drie de modellen worden oorspronkelijk als Citroën uitgebracht. Het eerste zelfstandige model van DS Automobiles – de DS 7 Crossback – verschijnt in 2017 op de markt. De DS 7 Crossback is een SUV die concurreert met de: Volvo XC60 , Audi Q5 en Alfa-Romeo Stelvio .

In 2019 presenteert DS Automobiles de langverwachte opvolger van de DS 3: de DS 3 Crossback . In tegenstelling tot zijn voorganger is de DS 3 Crossback een compacte 5-deurs crossover.

DS Crossback en DS Hybride modellen

DS Automobiles focust zich op alternatieve aandrijvingsvormen zoals plug-in hybride en batterij-elektrisch. In 2019 introduceert DS Automobiles zijn eerste plug-in hybride SUV: de DS 7 Crossback E-Tense . Die is op te laden via een laadpunt en kan maximaal 53 kilometer volledig elektrisch rijden. In 2020 verschijnt de eerste volledig elektrische auto van DS Automobiles op de markt: de DS 3 Crossback E-Tense . Die rijdt maximaal 320 kilometer op één acculading.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen