We hebben 78 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

DS
Ds 7 Crossback
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

DS 7 Crossback occasion of nieuwe DS 7 Crossback kopen

De DS 7 Crossback is een middelgrote SUV van het Franse merk DS Automobiles . Het model is te koop sinds 2017 en staat bekend als het eerste model dat door DS Automobiles nieuw is ontwikkeld. Voor die tijd waren alle DS-modellen gebaseerd op een bestaand Citroën -model. DS Automobiles is door het Franse concern PSA als zelfstandig automerk in de markt gezet om te concurreren met de Duitse premiummerken. Dat merkt je direct aan de DS 7 Crossback . De SUV heeft een opvallend chique uitstraling met veel oog voor detail. Het luxe interieur is voorzien van exclusieve materialen en hoogwaardige technologie. Het uitzonderlijke rijcomfort van de DS 7 Crossback is voor een deel te danken aan de zogeheten Active Scan Suspension, die met behulp van een camera de staat van de weg scant en de vering daarop aanpast. Qua aandrijving is een nieuwe of gebruikte DS 7 Crossback te vinden met benzine - en dieselmotoren , maar ook in twee plug-in hybrideversies die worden aangeduid als E-Tense.

Citroën versus DS

DS Automobiles is formeel opgericht in 2015, maar de DS-modellen zijn er al sinds 2009. Hoe dat zit? In 2009 introduceerde Citroën de Citroën DS3 . Deze opvallende hatchback bood veel mogelijkheden voor personalisatie en was hoger gepositioneerd dan de andere Citroën-modellen. De typenaam DS is een verwijzing naar de klassieke Citroën ID/DS. De Citroën DS3 bleek een succes, waarna meer DS-modellen volgden. Omdat het succes bleef aanhouden, besloot Citroën in 2015 dat de DS-modellen voortaan onder het nieuwe merk DS Automobiles worden verkocht. Los van Citroën dus, waarbij DS Automobiles wordt gepositioneerd als echt premiummerk.

Andere DS modellen: DS3, DS3 Crossback, DS4, DS5 en DS9

De geschiedenis van DS Automobiles begon dus met de DS3. In 2011 volgden de Citroën DS4 en Citroën DS5 , beide als vijfdeurs hatchback met crossover-trekjes en veel oog voor luxe en elegantie. Toen DS Automobiles zelfstandig werd, werden alle Citroën-logo’s van de modellen verwijderd en gingen ze tot de productiestop in 2018 als DS4 en DS5 door het leven. In 2019 volgt de DS3 Crossback , het tweede model van het ‘nieuwe’ DS Automobiles die ook met volledig elektrische aandrijving (E-Tense ) leverbaar is. In 2020 werd het gamma verder uitgebreid met een grote luxueuze sedan: de DS9 .

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen