We hebben 282 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Tesla
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Tesla occasions en nieuwe Tesla auto's bij viaBOVAG.nl

Tesla is een Amerikaanse producent van volledig elektrische auto's. Het merk produceert ook zonnepanelen en batterij-pakketten voor thuis- en industrieel gebruik. Tesla wordt vaak gezien als hét merk dat elektrisch rijden populair heeft gemaakt. De Tesla Roadster (2008 – 2012) is een van de eerste elektrische auto’s met een grote actieradius, namelijk bijna 400 kilometer.

Tesla heeft volledige elektrische auto’s in de hogere marktsegmenten. Een Tesla prijs is dan ook relatief hoog. Tesla Nederland telt 7 Tesla Stores (2019). In Tilburg staat een Tesla-fabriek. Hier kun je je nieuwe Tesla ook afhalen. Het merk heeft geen traditionele dealers. Een nieuwe Tesla schaf je in principe online aan.

Populaire Tesla modellen

Populaire Tesla-modellen zijn de Model S, Model X en Model 3. De Model S is een luxe sedan met ruimte voor vijf volwassenen en – optioneel – twee kinderen. De Tesla Model X is een grote SUV en heeft ruimte voor zeven volwassenen. De Model X heeft opvallende vleugeldeuren. De Tesla Model 3 is een sedan en het meest voordelige Tesla-model. De Model 3 valt op door het minimalistische interieur waarin alleen een stuur en een groot bedieningsscherm aanwezig zijn. De Tesla Model Y is de SUV-variant op de Model 3. De Model Y is iets groter, maar verder identiek.

Populaire Tesla-modellen zijn:

Tesla actieradius en accu

Tesla staat bekend om zijn batterijtechnologie, het Autopilot-systeem (autonoom rijden), de snelle acceleratie en grote actieradius. De Tesla Model S heeft een actieradius van ongeveer 610 kilometer. De actieradius van de Tesla Model X bedraagt ongeveer 505 kilometer. Tesla biedt de Model 3 en Model Y aan met een Standard en Long Range van respectievelijk 410 en 550 kilometer.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen