We hebben 23 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Tesla
Model Y
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Tesla Model Y occasions en nieuwe auto's

De Tesla Model Y

De Tesla Model Y is een volledig elektrische, middelgrote SUV die plaats biedt aan maximaal vijf passagiers. Deze indrukwekkende auto is voorzien van een uiterst efficiënte elektromotor en wordt geleverd met de keuze tussen een batterijpakket van 70 kWh en 100 kWh, wat resulteert in een indrukwekkende actieradius van maximaal 480 kilometer. De Model Y is ook uitgerust met een aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder automatisch noodremsysteem, waarschuwing bij onbedoeld verlaten van de rijstrook en dodehoekbewaking.

De voordelen van de Tesla Model Y

Met een 0-100 km/u acceleratietijd van slechts enkele seconden biedt de Model Y een opwindende rijervaring. Met een topsnelheid die de meeste conventionele SUV's achter zich laat, is de Model Y een krachtige en responsieve auto. Hij heeft een actieradius van 500 km op één lading en kan snelheden bereiken tot 193 km/u.

Het interieur van de Tesla Model Y is ontworpen met het oog op comfort en luxe. Met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën biedt het een eersteklas rijervaring. De Model Y heeft een ruim interieur met voldoende ruimte voor passagiers en bagage. De achterbank kan worden neergeklapt om extra laadruimte te creëren, waardoor deze auto ideaal is voor gezinsuitstapjes en boodschappen.

De Tesla Model Y wordt geleverd met een groot aantal standaard functies, waaronder een panoramisch zonnedak, 12-way elektrisch verstelbare stoelen en een premium geluidssysteem. Hij is ook uitgerust met Tesla's geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder automatische noodremmen en waarschuwing bij het onbedoeld verlaten van de rijstrook.

De Tesla Model Y en veiligheid

Tesla staat bekend om zijn geavanceerde autopilotsysteem, en de Model Y is geen uitzondering. Dit systeem verbetert niet alleen de veiligheid, maar maakt ook de weg vrij voor autonoom rijden. De Model Y is uitgerust met tal van actieve veiligheidsfuncties, zoals automatisch remmen en rijstrookassistentie, waardoor de kans op ongevallen aanzienlijk wordt verminderd.

De Tesla Model Y en milieuvriendelijkheid

Een van de meest opvallende voordelen van de Tesla Model Y is zijn milieuvriendelijke karakter. Als volledig elektrische auto stoot hij geen schadelijke uitlaatgassen uit en helpt hij de luchtkwaliteit te verbeteren. De Model Y draagt bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, wat essentieel is voor een duurzame toekomst.

De Tesla Model Y biedt indrukwekkende specificaties en voordelen die het tot een aantrekkelijke keuze maken voor autoliefhebbers en milieubewuste consumenten. Met zijn elektrische kracht, indrukwekkend bereik, luxe interieur, milieuvriendelijkheid en geavanceerde veiligheidsfuncties, is de Model Y een stap vooruit in de autowereld.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen