We hebben 5 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Lamborghini
Urus
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Lamborghini Urus occasions en nieuwe Lamborghini Urus bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Lamborghini Urus

De Lamborghini Urus is een high-performance SUV die het beste van twee werelden biedt: ongelooflijke luxe en razendsnelle prestaties. De Urus wordt aangedreven door een 650-pk V8-motor die hem in slechts 3,6 seconden van 0 naar 100 km/u kan stuwen. Hij is ook uitgerust met alle voorzieningen die je zou verwachten in een high-end sportwagen, zoals lederen zetels, een premium geluidssysteem en een infotainmentsysteem met aanraakscherm. En met zijn vierwielaandrijving en luchtvering kan de Urus elk terrein en elke rijomstandigheid aan.

De voordelen van de Lamborghini Urus

De Lamborghini Urus is een sport utility vehicle (SUV) die in 2018 voor het eerst door Lamborghini werd geïntroduceerd. De Urus is de eerste SUV van Lamborghini, en het is ook de snelste SUV ter wereld. De Urus wordt aangedreven door een 6,0-liter twin-turbocharged V12-motor die 650 pk en 850 Nm koppel levert. De Urus kan van 0 naar 100 km/u in 3,6 seconden, en heeft een topsnelheid van 304 km/u. De Urus is ook zeer comfortabel en luxueus.

Het verbruik van de Lamborghini Urus

De Lamborghini Urus is een krachtige, luxueuze SUV. Hij heeft een V8-motor die 650 pk en 850 Nm aan koppel levert. De Urus kan van 0 naar 100 km/u in 3,6 seconden en heeft een topsnelheid van 304 km/u. De Urus haalt een brandstofverbruil van 5,1 km/l in de stad en 8 km/l op de snelweg.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen