We hebben 1 auto voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Lamborghini
Aventador
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Lamborghini Aventador occasions en nieuwe Lamborghini Aventador bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Lamborghini Aventador

De Lamborghini Aventador LP 700-4 is een tweedeurs sportwagen met twee zitplaatsen. Het is het vlaggenschipmodel van Lamborghini en vervangt de Murciélago . De auto werd voor het eerst onthuld op de Autosalon van Genève 2011. De Aventador wordt aangedreven door een 6,5-liter V12-motor die 700 pk (515 kW 690 pk) en 690 N-m (690 Nm) koppel levert. De topsnelheid van de auto bedraagt 349 km/u (217 mph), waarmee het de snelste productie-Lamborghini is die ooit is gebouwd.

De voordelen van de Lamborghini Aventador

De Lamborghini Aventador is een krachtige auto die veel voordelen biedt aan zijn bestuurders. Eerst en vooral is de Aventador ongelooflijk snel. Hij kan snelheden bereiken tot 350 km per uur waardoor het een geweldige keuze is voor iedereen die de wind in zijn haren wil voelen tijdens het rijden. Bovendien is de auto zeer stijlvol. Hij heeft een gestroomlijnd design dat overal hoofden zal doen omdraaien. Bovendien is de Aventador ook zeer comfortabel. Hij heeft een ruim interieur waardoor bestuurders en passagiers kunnen ontspannen en genieten van de rit. Ten slotte is de auto ook zeer betrouwbaar.

Het verbruik van de Lamborghini Aventador

De Lamborghini Aventador LP700-4 Coupe verbruikt gemiddeld 6,8 km/l in de stad en 10,2 km/l op de snelweg. In gecombineerde rijden, krijgt behaalt de auto 8 km/l.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen