We hebben 51 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Jaguar
I-Pace
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Plugin Hybride
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Jaguar I-PACE occasions en nieuwe Jaguar I-PACE bij viaBOVAG.nl

de specificaties van de Jaguar I-PACE

De Jaguar I-PACE is de eerste volledig elektrische SUV van het merk en het is een schoonheid. De I-PACE is een auto met 5 zitplaatsen en een 90 kWh batterij die u een geschatte actieradius geeft van maximaal 470 km op een volledige lading. Deze jongen is uitgerust met een 394 pk sterke elektromotor, vierwielaandrijving en een automatische 8-versnellingsbak. U zult weg zijn van het gestroomlijnde design van de I-PACE en de indrukwekkende prestaties.

De voordelen van de Jaguar I-PACE

De volledig elektrische Jaguar I-PACE is een doorbraak in de wereld van luxe SUV's. Hij biedt sportwagenprestaties, geen emissies en vierwielaandrijving. De I-PACE zit ook boordevol geavanceerde technologie, waaronder de nieuwste functies voor autonoom rijden. Bovendien heeft hij een ruim interieur dat comfortabel plaats biedt aan vijf volwassenen en hun bagage. Als u op zoek bent naar een luxueuze en milieuvriendelijke SUV, dan is de Jaguar I-PACE de perfecte keuze.

het verbruik van de Jaguar I-PACE

De Jaguar I-PACE is een batterij-elektrische SUV met een actieradius van 375 km en een batterij van 90 kWh. Het duurt ongeveer 2 uur om de I-PACE volledig op te laden via een standaard stopcontact.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen