We hebben 290 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Jaguar
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Jaguar occasions en nieuwe Jaguar bij viaBOVAG.nl

Jaguar Cars (Jaguar) is een autoproducent uit Coventry, Engeland. Het merk is in 1922 opgericht onder de naam Swallow Sidecar Company en produceert vooral zijspancombinaties voor motorfietsen. Na de Tweede Wereldoorlog wijzigt de naam in Jaguar.

Jaguar staat bekend om zijn sportieve en luxe auto’s in de hogere marktsegmenten. Beroemde historische Jaguar-modellen zijn de Jaguar E-type uit de jaren 60 en Jaguar Mk 2 (Mark II), eveneens uit de jaren 60. De Jaguar XJ220 uit de jaren 90 is een van de eerste supersportauto’s met een topsnelheid van bijna 350 km/uur. In 2008 neemt het Indiase Tata Motors het Britse merk over. Concurrenten van Jaguar zijn: Mercedes-Benz, Audi, BMW, Tesla, Porsche en Lexus.

Populaire Jaguar-modellen: F-Pace, XF, XE, XJ, E-Pace, F-Type, XK en X-Type

Jaguar heeft een luxe en sportief modellengamma. Een bekend voorbeeld is de Jaguar F-Type. De Jaguar F-Type is een 2-zits sportauto die vergelijkbaar is met een Porsche 911 en Mercedes-Benz SLC . De Jaguar XF, XE, XJ en X-Type zijn krachtige luxe sedans, vergelijkbaar met de BMW 3-Serie , BMW 5-Serie , Mercedes-Benz E-Klasse , Mercedes-Benz C-Klasse , Audi A4 en Audi A6 . De statige Jaguar XJ is al sinds 1968 op de markt en kent verschillende generaties. De Jaguar E-Pace en F-Pace zijn Jaguar SUV-modellen, op volgorde van grootte. Populaire Jaguar-modellen zijn:

Jaguar SUV en elektrische Jaguar auto's

Jaguar biedt sinds 2016 twee luxe SUV-modellen aan: de Jaguar E-Pace en Jaguar F-Pace. Het zijn de eerste SUV-modellen van het merk. De Jaguar I-Pace is een elektrische SUV. De volledig elektrische Jaguar rijdt sinds 2018 op de Nederlandse wegen. De elektrische SUV van Jaguar heeft een actieradius van zo’n 480 kilometer. De Jaguar I-Pace is de eerste elektrische auto van Jaguar.

Concurrenten van de Jaguar I-Pace zijn:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen