We hebben 43 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Jaguar
F-Type
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Jaguar F-Type occasions en nieuwe Jaguar F-Type bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Jaguar F-Type

De Jaguar F-Type is een tweezits, luxe sportwagen die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2013. Hij is verkrijgbaar als coupé of cabriolet, en is leverbaar met verschillende benzine - en dieselmotoren . De F-Type heeft een handgeschakelde vijfversnellingsbak of een achttraps automatische transmissie. De carrosserie en het chassis zijn volledig van aluminium en de auto is verkrijgbaar met verschillende aandrijflijnen en ophangingen. De F-Type is een van de populairste sportwagens op de markt, en wordt vaak vergeleken met de Porsche 911 .

De voordelen van de Jaguar F-Type

De Jaguar F-Type is een tweedeurs, tweezits sportwagen die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2013. Hij is verkrijgbaar in zowel coupé als cabriolet carrosseriestijlen. De F-Type is verkrijgbaar met verschillende motoropties, waaronder een supercharged V6 of V8. Hij is ook verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een achttraps automatische transmissie. De F-Type staat bekend om zijn gestroomlijnde styling, uitstekende prestaties en luxueuze interieur. Hij wordt door critici en bestuurders geprezen om zijn rijeigenschappen, acceleratie en remprestaties.

Het verbruik van de Jaguar F-Type

De Jaguar F-Type is een high-performance sportauto met een uitstekend brandstofverbruik. De V6-motor van de auto kan snelheden tot 300 kilometer per uur bereiken en hij levert een uitstekend brandstofverbruik van 10,5 liter per 100 kilometer. De automatische achtversnellingsbak van de auto zorgt voor soepele, snel reagerende prestaties en de vierwielaandrijving zorgt voor een betrouwbare wegligging op elke ondergrond. De Jaguar F-Type is de perfecte auto voor sensatiezoekers die op zoek zijn naar een snelle, sportieve rit met een uitstekend brandstofverbruik.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen