We hebben 37 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Abarth
595
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Abarth 595 occasions en nieuwe Abarth 595 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Abarth 595

De Abarth 595 is een kleine, sportieve auto die plaats biedt aan maximaal vier passagiers. Hij heeft een turbomotor die veel vermogen levert en een laag brandstofverbruik. De 595 heeft ook een sportief afgesteld onderstel en Brembo-remmen voor een uitzonderlijke wegligging en remkracht. Binnenin is de 595 goed uitgerust met lederen zetels, klimaatregeling en een infotainmentsysteem met touchscreen. En dankzij zijn compacte afmetingen is de 595 perfect voor krappe stadsstraten of kronkelige landweggetjes.

De voordelen van de Abarth 595

De auto Abarth 595 is een sportwagen die de bestuurder een unieke en opwindende rijervaring biedt. De auto is uitgerust met een krachtige motor die de bestuurder in staat stelt snel te accelereren en snelle manoeuvres te maken. De auto heeft ook een sportief onderstel dat zorgt voor een soepele rit en de bestuurder in staat stelt om met gemak door scherpe bochten te navigeren. De Abarth 595 is ook uitgerust met een aantal veiligheidsvoorzieningen die de bestuurder veilig houden tijdens het rijden.

Het verbruik van de Abarth 595

De Abarth 595 is een kleine, lichtgewicht, achterwielaangedreven sportauto die wordt aangedreven door een 1.4L turbomotor. Ondanks zijn geringe afmetingen is de 595 in staat snelheden tot 225 km te bereiken en heeft hij een brandstofverbruik van 8,7 l/100 km (1 op 11,5) in de stad en 6,9 l/100 km (1 op 14,5) op de snelweg. Dankzij de turbomotor kan de 595 ook indrukwekkende prestaties leveren, met een 0-60 tijd van iets meer dan 7 seconden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen