Kom je er even niet uit?

Hoe werkt het?

Op zoek naar een nieuw voertuig maar kan je wel wat advies gebruiken? Plan een telefonische afspraak in met de Keuzecoach van viaBOVAG.nl voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Onze Keuzecoaches helpen je graag op weg in de zoektocht naar een nieuwe auto, fiets, motor of kampeervoertuig.

  Checklist

 • Gratis adviesgesprek
 • Experts op het gebied van mobiliteit
 • We vinden het voertuig dat bij jou past

Laat je telefonisch adviseren door jouw persoonlijke Keuzecoach en boek een afspraak.

expert

Autoexpert

Simon

expert

Fietsexpert

Leo

expert

Motorexpert

Lucy

expert

Kampeerexpert

Carla en Kees

Onze Keuzecoaches helpen je graag op weg in de zoektocht naar een nieuwe auto, fiets, motor of kampeervoertuig.

De Keuzecoach van viaBOVAG.nl; zo werkt het!

De zoektocht naar een nieuw voertuig kan veel vragen oproepen. Welke auto past het beste bij mij? Waar moet ik op letten bij het kopen van een caravan? Hoe zorg ik ervoor dat het voertuig zo goed mogelijk aansluit bij mijn wensen? Of je nu op zoek bent naar een auto, motor, fiets of kampeervoertuig; de Keuzecoaches van viaBOVAG.nl helpen je om het voertuig te vinden dat bij jou past. Gratis en vrijblijvend. De Keuzecoaches van viaBOVAG.nl zijn experts op het gebied van mobiliteit. Elke Keuzecoach van viaBOVAG.nl heeft jarenlange kennis en ervaring opgebouwd, zodat je een zo goed mogelijk advies krijgt.

Advies voor auto, motor, (elektrische) fiets, camper, caravan en vouwwagen

Voor elk type voertuig op viaBOVAG.nl hebben we een Keuzecoach die je advies geeft.

In het kort hoe het werkt;

 1. Selecteer het type voertuig waar je advies voor kunt gebruiken. Laat jouw wensen achter via het formulier wat dan verschijnt.

 2. Plan een afspraak in met de Keuzecoach van viaBOVAG.nl. Het advies is volledig gratis en vrijblijvend.

 3. De Keuzecoach gaat met jou bespreken wat de wensen zijn. Zoals waar je je voertuig voor wil gaan gebruiken. En hoe je het wil gebruiken. Kortom, samen kijken jullie naar je wensen en behoeften.

 4. Vervolgens komt de Keuzecoach tot een advies. Met dit advies kun je zelf op pad om een voertuig te vinden. Wel zo handig.

Welke auto, motor, camper, caravan, vouwwagen of elektrische fiets past bij me?

Dat zijn bijvoorbeeld vragen waar we je graag bij helpen. Maar onze Keuzecoaches staan ook te popelen om je gericht advies te geven als je bijvoorbeeld twijfelt tussen de aanschaf van een hele snelle elektrische fiets of een normale elektrische fiets. Of om je te vertellen welk type motor perfect geschikt is voor lange motorritten. En waar je op moet letten als je een camper aanschaft. Onze viaBOVAG.nl Keuzecoaches staan voor je klaar en helpen je verder.

De Keuzecoach van viaBOVAG.nl

 • Gratis advies van een expert
 • Experts op het gebied van auto, fiets, motor en kampeervoertuigen
 • Geen verplichtingen, volledig vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Ons totale aanbod