Veelgestelde vragen over de Keuzecoach van viaBOVAG.nl

We snappen dat er nog vragen kunnen zijn. We hebben de meest gestelde vragen hieronder benoemd. Mochten er andere vragen zijn, bel of mail ons gerust. We staan voor je klaar.  


Advies van de Keuzecoach van viaBOVAG.nl

Wie zijn de Keuzecoaches van viaBOVAG.nl?

De Keuzecoaches van viaBOVAG.nl zijn experts op hun specifieke vakgebied. Allemaal hebben ze jarenlange ervaring met auto’s, fietsen, motoren of kampeervoertuigen. Ze weten waar je op moet letten als je een keuze maakt, bijvoorbeeld bij de framehoogte van een fiets of de beenruimte bij een auto. Kortom, onze Keuzecoaches helpen je écht verder. 


Geeft de Keuzecoach van viaBOVAG.nl onafhankelijk advies?

We geven je onafhankelijk advies. Onze Keuzecoaches krijgen vanuit viaBOVAG.nl een uurvergoeding. Ze ontvangen geen beloning als je bijvoorbeeld een voertuig op viaBOVAG.nl vindt of bij een BOVAG ondernemer koopt. Wij willen je graag verder helpen, omdat we weten dat er vragen of twijfels kunnen zijn. 


Wanneer is het interessant voor mij?

Het is handig om advies in te winnen bij een Keuzecoach om bijvoorbeeld je wensen en behoeftes goed in kaart te krijgen. Soms kunnen er wensen zijn waar je nog niet over nagedacht hebt. Of om te kijken wat alternatieven zijn die nóg beter bij je wensen passen. Zo komen we samen tot een wensenlijst en geschikte voertuigen die daarbij passen. 


Ik heb mijn keuze al gemaakt, maar het voertuig nog niet gekocht. Is het dan nog interessant voor mij?

Het lijkt ons altijd goed om een second opinion aan te vragen. Al is het maar om te vragen of er wellicht een andere optie of keuze is, waar je zelf niet aan gedacht hebt. We zijn er om jou verder te helpen. 


Wat kan ik verwachten van het advies?

Je kan van het advies verwachten dat we je wensenlijst samenvatten en je vervolgens adviseren met een paar merken en modellen of uitvoeringen die passen bij je wensen. Mocht je een gericht budget hebben, dan horen we het graag en gebruiken we dit als uitgangspunt bij ons advies. 


Gratis en vrijblijvend advies

Moet ik voor het advies betalen?

Nee, het advies is gratis.


Wat bedoelen jullie met vrijblijvend advies?

We bedoelen met vrijblijvend advies dat we je nergens toe willen bewegen of dwingen. Voel je dus nergens toe verplicht. De zoektocht en keuze naar je volgende voertuig, zijn jouw zoektocht en keuze. We weten uit ervaring dat deze zoektocht soms lastig kan zijn. En daarin willen we je helpen. Dat geeft ons een enorme kick.


Waarom doen jullie dit?

We hebben ontzettend veel kennis van en ervaring met voertuigen. En we weten uit feedback van bezoekers van viaBOVAG.nl dat de zoektocht naar een volgend voertuig soms lastig kan zijn.


Na het advies

Wat krijg ik na het advies?

Je ontvangt een samenvatting van het gesprek per e-mail en ons advies. Je ontvangt een bevestigingse-mail, e-mail met advies en een e-mail om je ervaring met de Keuzecoach uit te vragen. Je wordt niet automatisch ingeschreven in onze nieuwsbrief of andere commerciële diensten.


Wat doen jullie met mijn gegevens?

We gebruiken je gegevens om een afspraak in te plannen met onze Keuzecoach, je een bevestigingse-mail, e-mail met advies en een e-mail om je ervaring met de Keuzecoach te delen te sturen. Ook kijken we naar de zaken waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt bij het vinden van je voertuig. Dit willen we gebruiken om de ervaring op ons platform te verbeteren om je zo nog beter te kunnen helpen.