We hebben 28 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Maserati
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Maserati occasions en nieuwe Maserati bij viaBOVAG.nl

Maserati is een autoproducent uit Italië. Het merk is in 1914 opgericht door 6 broers: Carlo, Bindo, Alfieri, Mario, Ettore en Ernesto Maserati. Het merk staat bekend om zijn sportwagens en luxewagens waaronder SUV -modellen. Maserati is onderdeel van de multinational Fiat Chrysler Automobiles (FCA).

Het logo van Maserati is de drietand van de Romeinse god Neptunus. Je vindt diezelfde drietand in de handen van een standbeeld van Neptunus in Bologna, de Italiaanse stad waar het merk is opgericht. Concurrenten van Maserati zijn onder meer: Porsche , Mercedes-Benz , BMW , Audi en Jaguar .

Populaire Maserati-modellen: Ghibli, Quattroporte, Levante, GranTurismo, 3200 GT

Maserati produceert krachtige en stijlvolle auto’s. De Maserati Ghibli en Quattroporte zijn luxe sedans met veel pk’s. Concurrenten van deze modellen zijn de Mercedes-Benz CLS , BMW 6 Serie GT en Audi A7 . De Maserati Levante is een grote en krachtige SUV, vergelijkbaar met de Alfa Romeo Stelvio , BMW X5 , Porsche Cayenne en de Jaguar F-PACE . De Maserati 3200 GT is een sportieve sedan en is geproduceerd tussen 1998 en 2002. De Maserati GranTurismo en GranCabrio zijn echte sportwagens te noemen. Toch passen ook in deze modellen vier personen. Populaire Maserati-modellen zijn:

Tweedehandse Maserati kopen

Maserati occasions bieden veel luxe en vermogen. Maar pas op: het onderhoud vereist een goed gevulde portemonnee. Schaf dus bij voorkeur een tweedehandse Maserati met garantie aan. Ook in de SUV-modellen van Maserati vind je deze eigenschappen terug. De Ghibli en Quattroporte zijn populaire 4-deurs sedans. De Maserati Quattroporte vindt zijn oorsprong in de jaren zestig en betekent letterlijk ‘vier deuren’. Sinds 2016 is de eerste SUV van Maserati op de markt: de Levante.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen