We hebben 22 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Jaguar
XF
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Jaguar XF occasions en nieuwe Jaguar XF bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Jaguar XF

De Jaguar XF is een luxe auto die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2007. Het is een vierdeurs sedan die zowel in achterwielaandrijving als in vierwielaandrijving verkrijgbaar is. De XF wordt aangedreven door verschillende motoren, waaronder benzine- , diesel - en hybride varianten. Hij is ook verkrijgbaar in verschillende uitrustingsniveaus, waaronder de basisversie van de XF, de XF Sportbrake, de XF S en de XF R.

De voordelen van de Jaguar XF

De Jaguar XF is een luxueuze auto die is uitgerust met een indrukwekkend aantal kenmerken en voordelen. De XF is ontworpen voor mensen die een auto willen met zowel prestaties als stijl. Hij heeft een gestroomlijnd en geraffineerd design dat hoofden zal doen omdraaien tijdens het rijden. De auto is ook comfortabel en biedt een soepele rit. De XF wordt aangedreven door een V8-motor die snelheid en kracht levert. Hij haalt een topsnelheid van 155 km/u en rijdt van 0 naar 60 km/u in slechts 5,1 seconden. De motor is ook zuinig en haalt een indrukwekkende 11,5 km/l op de snelweg.

Het verbruik van de Jaguar XF

De Jaguar XF is een zuinige auto die uitstekende prestaties levert. De auto heeft een V6-motor die 340 pk en 450 Nm koppel levert. Hij heeft ook een automatische transmissie met acht versnellingen. De Jaguar XF haalt 9,3 km/l in de stad en 12,7 km/l op de snelweg.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen