We hebben 473 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Mercedes-Benz
Elektriciteit
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Mercedes-Benz elektrische occasions en nieuwe auto's

De opkomst van elektrische voertuigen is enorm. Mercedes-Benz staat aan de voorhoede van deze revolutie met een indrukwekkende line-up van elektrische modellen.

Mercedes-Benz EQA

Een opvallende keuze voor wie op zoek is naar een compacte elektrische auto is de Mercedes-Benz EQA . Met een gestroomlijnd design, geavanceerde technologie en een indrukwekkend rijbereik, biedt de EQA een duurzaam alternatief zonder concessies te doen aan de luxe waar Mercedes-Benz om bekend staat.

Mercedes-Benz EQB

Voor gezinnen die meer ruimte nodig hebben, is de Mercedes-Benz EQB een aantrekkelijke optie. Deze compacte SUV combineert de veelzijdigheid van een gezinsauto met de voordelen van elektrisch rijden. Het ruime interieur en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen maken de EQB een ideale keuze voor wie op zoek is naar comfort en milieubewustzijn.

Mercedes-Benz EQC

Stap in de wereld van luxe en prestaties met de Mercedes-Benz EQC , een volledig elektrische SUV die de iconische stijl van het merk combineert met emissievrij rijden. Met krachtige prestaties en geavanceerde technologieën biedt de EQC een opwindende rijervaring zonder compromissen.

Mercedes-Benz EQE

Voor degenen die streven naar een verfijnde elektrische sedan, biedt Mercedes-Benz de Mercedes-Benz EQE . Met een elegant design, geavanceerde rijhulpsystemen en hoogwaardige materialen in het interieur, vertegenwoordigt de EQE de toekomst van elektrische mobiliteit met stijl en klasse.

Mercedes-Benz EQS

De kroon op de elektrische line-up van Mercedes-Benz is de indrukwekkende Mercedes-Benz EQS . Als vlaggenschip van de elektrische modellen belichaamt de EQS de visie van Mercedes-Benz op de toekomst van mobiliteit. Met een luxueus interieur, geavanceerde technologische innovaties en een indrukwekkend rijbereik, markeert de EQS een nieuw tijdperk van elektrisch rijden met ongeëvenaarde elegantie en prestaties. Mercedes-Benz bewijst dat elektrisch rijden niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook synoniem kan staan voor luxe en innovatie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen