We hebben 0 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Citroën
Basisgegevens
Eigenschappen
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Overige filters

Niks gevonden?
Pas je wensen aan.

Citroën Xsara Picasso occasions en nieuwe Citroën Xsara Picasso

Citroën introduceert in 2000 de Citroën Xsara Picasso als zogenoemde midi-MPV. In 2011 verdwijnt de Xsara Picasso uit het gamma van Citroën en volgt de Citroën C4 Picasso hem op. Zoals de naam al aangeeft, is de Citroën Xsara Picasso gebaseerd op de Citroën Xsara , een compacte middenklasser uit 1997-2004 die er is als 5-deurs hatchback, 3-deurs coupé en 5-deurs stationwagen. De Citroën Xsara Picasso is een compacte 5-deurs MPV en heeft een opvallend hoge carrosserie met een geheel eigen design én een flexibel interieur. De Citroën Xsara Picasso heeft vijf zitplaatsen, waarvan de achterste drie afzonderlijk neerklapbaar en eenvoudig uitneembaar zijn. Dankzij het hoge dak van de Xsara Picasso kun je gemakkelijk in- en uitstappen. De bagageruimte bedraagt 550 tot ruim 2.100 liter! Concurrenten van de Citroën Xsara Picasso zijn onder meer de:

Tweedehandse Citroën Xsara Picasso

Een tweedehandse Citroën Xsara Picasso vind je met een benzine- of dieselmotor. De 1.6, 1.8 en 2.0 benzinemotoren leveren vermogens van 65 kW/90 pk tot 100 kW/136 pk. De 2,0-liter HDI-diesel levert 66 kW/90 pk en de modernere 1.6 HDiF 81 kW/110 pk. Standaard is een handgeschakelde 5-versnellingsbak, een 4-trapsautomaat is standaard in de Xsara Picasso met tweeliter benzinemotor.

Citroën Xsara Picasso uit 2016, 2017 of 2018 kopen

Aangezien de Citroën Xsara Picasso in 2011 uit het modellengamma van Citroën verdwijnt, is de keuze van een tweedehandse Citroën Xsara Picasso beperkt tot exemplaren van 2011 en ouder. Maar de naam Picasso en het concept is niet verdwenen bij Citroën. Het Franse merk heeft namelijk diverse opvolgers op de markt gebracht:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen