We hebben 16 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Citroën
C3 Picasso
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Citroën C3 Picasso occasions en nieuwe Citroën C3 Picasso bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Citroën C3 Picasso

De Citroën C3 Picasso is een mini MPV die sinds 2009 door de Franse autoconstructeur Citroën wordt geproduceerd. Hij is gebaseerd op het Citroën C3-platform, en deelt zijn motoraanbod met deze laatste auto. De C3 Picasso is ontworpen door Donato Coco voor Citroën .

De C3 Picasso werd voor het eerst geïntroduceerd in november 2009, als vervanger van de Citroën Nemo. De auto is leverbaar met keuze uit twee benzinemotoren en een dieselmotor.

De voordelen van de Citroën C3 Picasso

De Citroën C3 Picasso is een auto die perfect is voor gezinnen. Hij heeft veel geweldige functies die hem een perfecte keuze maken voor drukke gezinnen. De auto heeft veel opbergruimte, wat perfect is voor het opbergen van boodschappen of bagage. Hij heeft ook veel geweldige veiligheidsvoorzieningen, waardoor hij een perfecte keuze is voor gezinnen met kinderen. De auto heeft een veiligheidsscore van vijf sterren, wat betekent dat het een van de veiligste auto's op de markt is. Hij heeft ook een aantal andere geweldige functies, waaronder een ingebouwd navigatiesysteem en een achteruitrijcamera.

Het verbruik van de Citroën C3 Picasso

De Citroën C3 Picasso is een zuinige auto. Hij heeft een 1.2-liter motor met turbo-oplading, wat helpt om de uitstoot te verminderen en de brandstofefficiëntie te verhogen. De C3 Picasso beschikt ook over een automatisch start/stop-systeem dat helpt om brandstof te besparen wanneer de auto stilstaat voor een rood licht of in het verkeer. Bovendien heeft de auto een Eco Driving-modus die kan worden geactiveerd om bestuurders te helpen hun brandstofverbruik te optimaliseren.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen