We hebben 72 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Citroën
C4 Picasso
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Citroën C4 Picasso occasions en nieuwe Citroën C4 Picasso

De Citroën C4 Picasso is een 5-deurs MPV uit de compacte middenklasse van de Franse autoproducent Citroën . Er is ook een ruimere en langere Citroën Grand C4 Picasso , geschikt als 7 persoons auto. De Citroën C4 Picasso – zonder de toevoeging ‘Grand’ – is een 5 persoons auto. De Citroën C4 Picasso komt in 2007 op de markt. Het is een praktische 5-deurs MPV, ideaal voor een niet al te groot gezin. De auto met hoge zit biedt goed overzicht. Voor- en achterin is er genoeg zitruimte, ook voor wat grotere kinderen en volwassenen. In 2013 presenteert Citroën de tweede generatie C4 Picasso die het merk vanaf 2018 C4 Spacetourer noemt. Concurrenten van de Citroën C4 Picasso zijn onder meer de:

Tweedehandse Citroën C4 Picasso automaat

De Citroën C4 Picasso is vooral in zijn beginjaren heel populair in ons land. De vraag overtreft zelfs het aanbod. In 2007 wint de Franse MPV de titel Gezinsauto van het Jaar. En in 2011 krijgt hij de prijs Zakenauto van het Jaar. Standaard is de auto uitgerust met een handbediende versnellingsbak, maar een automaat is optioneel leverbaar. Een tweedehandse Citroën C4 Picasso automaat biedt extra rijcomfort omdat je niet hoeft te schakelen.

Citroën C4 Picasso uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

De tweede generatie Citroën C4 Picasso (uit bijvoorbeeld 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019) onderscheidt zich met opvallende horizontaal gesplitste koplampunits. Deze generatie is ook te vinden met dieselmotoren met mild-hybrid techniek. De remenergie wordt opgeslagen in een batterij die vervolgens stroom levert aan bijvoorbeeld de airconditioning. Het zorgt voor een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen