We hebben 34 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Audi
RS6
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Audi RS6 occasions en nieuwe Audi RS6 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Audi RS6

De Audi RS6 is een high-performance versie van de Audi A6, een full-size executive auto geproduceerd door de Duitse autofabrikant Audi. Het is zowel het snelste als het krachtigste model in de Audi A6 line-up. De Audi RS6 werd voor het eerst geïntroduceerd in 2002, en is geproduceerd in drie generaties. De huidige, derde generatie Audi RS6 werd geïntroduceerd in 2019. Hij is verkrijgbaar als vijfdeurs wagon carrosseriestijl, en wordt aangedreven door een twin-turbocharged 4,0-liter V8-motor.

De voordelen van de Audi RS6

De Audi RS6 is een high-performance sportwagen die bestuurders een opwindende rijervaring biedt. De auto is ongelooflijk snel en wendbaar, waardoor bestuurders met gemak door straten in de stad en over snelwegen kunnen scheuren. De RS6 is ook uitgerust met een groot aantal functies die het rijden comfortabeler en gemakkelijker maken, zoals verwarmde stoelen en een zonnedak.

Het verbruik van de Audi RS6

De Audi RS6 is een high-performance sportwagon met een krachtige V8 motor. Deze auto staat bekend om zijn verbazingwekkende brandstofverbruik, waardoor u lange afstanden kunt rijden zonder te hoeven stoppen voor benzine. De Audi RS6 kan ook in slechts 3,9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren, waardoor het de perfecte auto is om over de snelweg te cruisen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen