We hebben 0 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Pickup
Basisgegevens
Eigenschappen
Carrosserie
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Overige filters

Niks gevonden?
Pas je wensen aan.

Pick-up auto - nieuw en occasions

Een stoer uiterlijk, een hoge zit en door die enorme laadbak bijzonder praktisch. We hebben het natuurlijk over de pick-up. In vooral Noord- en Zuid-Amerika is de pick-up auto enorm populair, maar ook in Europa verovert de pick-up auto steeds meer harten.

Een pick-up auto is voorzien van een open laadbak. Alhoewel, open? In sommige gevallen is de open laadbak van een pick-up auto uitgerust met grote afdekplaat, een zogeheten tonneau cover. In de meeste gevallen is dit een accessoire. Een tonneau cover is vaak afsluitbaar. Handig, want dan blijven de spullen in de laadbak droog als het regent. Bovendien liggen je spullen niet voor het grijpen.

Een pick-up auto is vaak uitgerust met vierwielaandrijving. Een ander voordeel is het hoge trekgewicht. Dat maakt een pick-up auto ideaal voor het trekken van een aanhanger, een paardentrailer of caravan. Een tweedehandse pick-up auto is dan ook vaak uitgerust met een trekhaak.

Tweedehands pick-up auto kopen

Een tweedehandse pick-up auto is voorzien van een bestuurders- en passagiersgedeelte met daarachter een open laadbak. Je kunt kiezen uit een enkele cabine – met alleen voorin zitplaatsen – of een dubbele cabine , waarbij achter de voorstoelen extra zitplaatsen zijn. De laadbak van een tweedehandse pick-up auto valt in dit laatste geval vaak kleiner uit. Populaire merken met een pick-up zijn:

Populaire merken: Toyota, Ford, Nissan, Volkswagen, Dodge en Mercedes

Niet alle automerken levert een pick-up auto. Omdat de populariteit van de pick-up auto gestaag toeneemt, stappen wel steeds meer automerken in het segment. Voorbeelden van pick-up auto modellen zijn de:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen