We hebben 426 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

BMW
iX
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

BMW iX occasions en nieuwe BMW iX bij viaBOVAG.nl

BMW iX: De elektrische hybride auto van BMW

Als het gaat om hybride auto's, staat de BMW iX aan de top van zijn klasse. De BMW iX is een plug-in hybride elektrische auto met een lithium-ion accu en een benzinemotor. Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde technologie is het geen wonder dat de BMW iX een van de populairste hybride auto's op de markt is.

De specificaties van de BMW iX

De BMW iX is een indrukwekkende auto met geweldige specificaties. Met zijn lithium-ion accu en benzinemotor kan de BMW iX in slechts 4,8 seconden van 0 naar 97 km rijden. De topsnelheid van de BMW iX is 249 km en hij heeft een actieradius van maximaal 60 km met alleen de elektromotor en maximaal 499 km met zowel de elektromotor als de benzinemotor. Dit betekent dat je met de BMW iX gemakkelijk lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de accu.

De voordelen van de BMW iX

De BMW iX biedt veel voordelen voor bestuurders die op zoek zijn naar een hybride auto. Een van de belangrijkste voordelen is de wendbaarheid en handling van de auto. De BMW iX is zeer responsief en gemakkelijk te besturen, zelfs op hoge snelheden. Bovendien is de brandstofefficiëntie van de BMW iX uitstekend, wat betekent dat je minder brandstof hoeft te gebruiken en minder vaak hoeft te tanken.

Een ander voordeel van de BMW iX is de geavanceerde technologie die in de auto is ingebouwd. De BMW iX is uitgerust met een groot aantal functies, waaronder een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, een automatische airconditioning en nog veel meer. Dit betekent dat je altijd comfortabel en veilig op de weg zult zijn, zelfs bij lange ritten.

Maar het beste aan de BMW iX is misschien wel dat hij perfect is voor stadsgebruik. Met zijn kleine afmetingen en korte draaicirkel is de BMW iX gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimtes, en zijn lage emissies maken hem een uitstekende keuze voor milieubewuste bestuurders.

Het verbruik van de BMW iX

De BMW iX is een plug-in hybride elektrische auto die wordt geproduceerd door BMW. In volledig elektrische modus kan de BMW iX tot wel 60 km rijden, met een totaal brandstofverbruik van 2,5 liter per 100 km (1 op 40). Wanneer de benzinemotor wordt gebruikt, heeft de BMW iX een gecombineerd brandstofverbruik van 3,8 liter per 100 km (1 op 26,4). De BMW iX is uitgerust met een 9,2 kWh lithium-ion accu en een 2-cilinder benzinemotor.

Nieuwe BMW iX auto's en occasions bij viaBOVAG.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands BMW iX, dan ben je bij viaBOVAG.nl aan het juiste adres. ViaBOVAG.nl is dé plek waar je betrouwbare occasions en nieuwe auto's vindt van erkende BOVAG-autobedrijven. Door te kiezen voor een BMW iX bij viaBOVAG.nl ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen