We hebben 6 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Audi
S6
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Audi S6 occasions en nieuwe Audi S6 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Audi S6

De Audi S6 is een high-performance versie van de Audi A6 , een vierdeurs vijfpersoons luxe sedan. De S6 wordt aangedreven door een 4,0-liter V8-motor met dubbele turbo die een vermogen van 420 pk en een koppel van 406 Nm levert. De motor is gekoppeld aan een achttraps automatische transmissie met Quattro vierwielaandrijving. De S6 accelereert van 0 naar 100 km/u in 4,4 seconden en heeft een topsnelheid van 155 km/u.

De voordelen van de Audi S6

De Audi S6 is een high-performance auto die bestuurders een schat aan voordelen biedt, waaronder superieure prestaties, een uitstekend brandstofverbruik, en een comfortabel en luxueus interieur. De S6 wordt aangedreven door een V10-motor die een indrukwekkend vermogen van 450 pk en een koppel van 406 Nm levert, waarmee snelheden tot 305 km/u kunnen worden bereikt. Hij haalt ook een uitstekend brandstofverbruik, met 8,5 km/l in de stad en 11,5 km/l op de snelweg. De Audi S6 heeft ook een luxueus interieur met lederen zetels, houten bekleding en een waaier aan geavanceerde technologische snufjes.

Het verbruik van de Audi S6

De Audi S6 heeft een V8-motor die 420 pk en 550 Nm aan koppel levert. De auto kan van 0 naar 100 km per uur in 4.6 seconden en heeft een topsnelheid van 250 km per uur.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen