We hebben 21 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Audi
S5
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Audi S5 occasions en nieuwe Audi S5 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Audi S5

De Audi S5 is een sportwagen die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2007. Het is een tweedeurs coupé die beschikbaar is in zowel een standaard als cabriolet carrosserie stijl. De S5 wordt aangedreven door een 3,0 liter V6-motor die 333 pk levert. Hij is uitgerust met een automatische transmissie met acht versnellingen en vierwielaandrijving. De S5 heeft een topsnelheid van 155 km/u en kan van 0-60 km/u in 4,9 seconden. Hij is voorzien van een sportief afgesteld onderstel, Brembo-remmen en 20-inch lichtmetalen velgen.

De voordelen van de Audi S5

De Audi S5 is een auto die veel voordelen biedt aan zijn bestuurders. Enkele van deze voordelen zijn het stijlvolle design, de krachtige motor en het comfortabele interieur. Hij is verkrijgbaar in zowel een coupé als een cabriolet, dus er is een perfecte optie voor iedereen. De S5 is ook verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat bestuurders de perfecte kleur voor hen kunnen kiezen.

Het verbruik van de Audi S5

De motor van de Audi S5 is bijzonder krachtig. Hij kan van 0 tot 60 mph gaan in slechts 4,7 seconden. De Audi S5 is een prachtige auto die zuinig is met brandstof. De motor is een 3.0L TFSI supercharged V6 die 333 pk en 440 Nm koppel levert. Hij kan van 0-100 km/u in 4.9 seconden. De auto behaalt 8,5 km/l in de stad en 12,3 km/l op de snelweg.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen