We hebben 27 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Audi
S3
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Audi S3 occasions en nieuwe Audi S3 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Audi S3

De Audi S3 is een high-performance versie van de Audi A3 . Hij wordt aangedreven door een 2.0L turbogeblazen inline-4 motor die 292 pk en 380 Nm koppel levert. Hij is verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een S tronic-transmissie.

De voordelen van de Audi S3

De Audi S3 is een high-performance versie van de Audi A3 compacte executive auto. Hij werd voor het eerst geïntroduceerd in 1996 en is in drie generaties geproduceerd. De eerste twee generaties maakten gebruik van een turbogeblazen inline-vier motor, terwijl de derde generatie een turbogeblazen 2,0 liter inline-vier motor gebruikt.

De S3 is verkrijgbaar als driedeurs hatchback, en beschikt over een reeks cosmetische en prestatieverbeteringen ten opzichte van de standaard A3. Deze verbeteringen omvatten een sportievere bodykit, een herzien interieur met sportievere stoelen en aluminium bekleding, en een krachtigere en responsievere motor.

Het verbruik van de Audi S3

De Audi S3 heeft een brandstofverbruik van 7,2 liter per 100 kilometer. Dit betekent dat de auto tot 726 kilometer kan afleggen op een tank brandstof. De Audi S3 is een benzineauto en heeft een 2,0 liter motor. Hij is in staat om een topsnelheid van 250 kilometer per uur te bereiken.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen