We hebben 10 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Audi
RS5
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Audi RS5 occasions en nieuwe Audi RS5 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Audi RS5

De Audi RS5 is een van de nieuwste en beste sportwagens uit de Audi-stal. Het is een slank ogende machine die zeker hoofden zal doen omdraaien wanneer u er een ritje mee maakt. De auto is uitgerust met een 4,2 liter V8-motor die een indrukwekkende 450 pk levert. Dit is meer dan genoeg vermogen om u snel op snelheid te krijgen. De auto is ook uitgerust met een vierwielaandrijvingssysteem dat zorgt voor superieure tractie en handling in alle soorten rijomstandigheden.

De voordelen van de Audi RS5

De Audi RS5 is een sportwagen die er niet alleen goed uitziet, maar nog beter rijdt. De motor is een V8 die 450 pk levert, waardoor deze auto een echte krachtpatser op de weg is. Hij heeft ook een vierwielaandrijvingssysteem, zodat u in staat bent om te gaan met alle wegomstandigheden die u tegenkomt. Bovendien is de Audi RS5 uitgerust met een hele reeks luxueuze voorzieningen, zoals verwarmde zetels, een ingebouwd navigatiesysteem en een audiosysteem met surround sound.

Het verbruik van de Audi RS5

Het brandstofverbruik van de Audi RS5 is verbluffend efficiënt voor een auto van dit kaliber. De V8-motor stuwt de auto moeiteloos van 0 naar 97 km in 4,5 seconden, en toch bedraagt het gecombineerde brandstofverbruik slechts 9,9 l/100 km (1 op 10,1). Zelfs wanneer er hard wordt gereden, levert de RS5 niet in op zijn benijdenswaardige brandstofverbruik; op de snelweg kan hij zelfs 7,6 l/100 km (1 op 13,2) halen. Dat maakt hem tot een ideale auto voor langeafstandsritten, maar ook voor wie graag met de auto over bochtige binnenwegen rijdt.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen