We hebben 105 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Audi
Q8 e-tron
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Audi Q8 e-tron

Hoewel Audi al eerder volledig elektrische modellen had geïntroduceerd, deed het merk vanaf 2018 echt goed mee met de komst van de Audi e-tron. Deze SUV in het hogere segment (het zogenaamde premium segment) zette Audi op de kaart als fabrikant van elektrische auto’s. De Audi e-tron kan worden gezien als het elektrische topmodel van het merk. Op gebied van technologieën heeft de Audi e-tron dan ook veel in huis. Van infotainment tot geavanceerde rijassistentie. In 2020 werd de Sportback-variant aan het aanbod toegevoegd. Dat is een nieuwe carrosserievariant met een sterker aflopende daklijn. Dat ziet er sportiever uit en komt de aerodynamica iets ten goede.

Audi e-tron wordt Audi Q8 e-tron

De Audi e-tron is dezelfde auto als de Audi Q8 e-tron. In 2022 wijzigde samen met een subtiele facelift namelijk ook de naam van het model, om hem zo duidelijker te positioneren in het modellenaanbod van Audi. De Audi Q8 e-tron heeft behalve de positionering en het feit dat het ook een SUV is niets te maken met de Audi Q8. Die laatste wordt juist uitsluitend aangedreven door brandstofmotoren.

Motoren Audi Q8 e-tron

De Audi (Q8) e-tron is altijd een krachtige auto. De minst krachtige versie levert al een vermogen van 230 kW (313 pk), de krachtigste beschikt over liefst 370 kW (503 pk). Er zijn ook nog een aantal modellen die daar tussenin zitten. De Audi Q8 e-tron heeft altijd vierwielaandrijving en een automatische transmissie.

Audi Q8 e-tron tweedehands

De Audi (Q8) e-tron is alweer een tijdje op de markt en daarmee is er ook een ruim aanbod van Audi Q8 e-tron occasions. Wat die occasions gemeen hebben, is een relatief hoge prijs. Aan de ene kant is dat jammer voor wie een occasion zoekt. Aan de andere kant betekent dat wel dat de Audi Q8 e-tron waardevast is en weinig afschrijft. De prijzen van een tweedehands Audi Q8 e-tron liggen ongeveer tussen de 70.000 en 120.000 euro. Behalve de leeftijd en het aantal kilometers speelt ook het uitrustingsniveau mee in de prijs. Wat dat betreft is van alle uitvoeringen genoeg aanbod te vinden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen