We hebben 38 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Audi
A8
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Audi A8 occasions en nieuwe Audi A8 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Audi A8

De Audi A8 is een full size luxe sedan die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1994. Hij is nu aan zijn vierde generatie toe en is nog steeds een van Audi's populairste modellen. De A8 is beschikbaar in zowel standaard als lange wielbasis versies, en beschikt over een verscheidenheid aan motoren, waaronder een V6, V8, en W12. Hij biedt ook een verscheidenheid aan geavanceerde technologieën, zoals Audi's Quattro vierwielaandrijvingssysteem, de Multi Media Interface (MMI) en de adaptieve luchtvering. De nieuwste generatie A8 is volledig opnieuw ontworpen en biedt nog meer functies en opties dan ooit tevoren.

De voordelen van de Audi A8

De Audi A8 is een vierdeurs luxe sedan die plaats biedt aan maximaal vijf passagiers. Hij wordt geleverd met een groot aantal standaarduitrusting, waaronder vierwielaandrijving, xenon koplampen, een zonnedak, dual-zone climate control en lederen zetels. De A8 heeft ook een aantal opties, waaronder een Bang & Olufsen-geluidssysteem, adaptieve cruise control, een nachtzichtsysteem en een entertainmentsysteem voor op de achterbank. De Audi A8 is een uitstekende keuze voor bestuurders die een luxueuze en comfortabele auto willen.

Het verbruik van de Audi A8

De Audi A8 is een zuinige auto die bestuurders een geweldige rijervaring biedt. De A8 heeft een brandstofverbruik van slechts 5,9 l/100 km en is daarmee een van de zuinigste auto's op de markt. De A8 heeft ook een indrukwekkende motor die 333pk en 440 Nm koppel levert, waardoor het een krachtige auto is die elke rijsituatie aankan.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen