We hebben 44 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Opel
Agila
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Opel Agila occasions en nieuwe Opel Agila

Een rechttoe rechtaan design, een hoge zit, praktisch en zuinig. Dat is de Opel Agila, een kleine 5-deurs MPV. Een ander kenmerk zit verscholen in de naam van deze Opel . De naam komt van het Engelse ‘agile’ dat zich in het Nederlands laat vertalen als ‘wendbaar’. Opel Agila occasions zijn betaalbare no-nonsense auto’s met betrouwbare techniek. De Opel Agila is samen met Suzuki ontwikkeld. De eerste generatie Opel Agila – 2000 tot 2007 – verschijnt namelijk ook als Suzuki Wagon R+ op de markt. Ook voor de tweede generatie Agila (2007 tot 2014) zoekt Opel de samenwerking met Suzuki op. Suzuki verkoopt dat model als Splash.

Tweedehandse Opel Agila uit 2002, 2004, 2008 of 2012 kopen

Qua design zijn de eerste en tweede generatie Opel Agila een wereld van verschil. De eerste Opel Agila heeft een nogal een vierkant design en is een kleine MPV, terwijl de tweede Opel Agila meer vloeiende lijnen heeft en al meer als een 5-deurs hatchback oogt. Het aanbod aan een tweedehandse Opel Agila is groot. En vooral de tweede generatie is populair.

Opel Agila automaat en handgeschakeld

De Opel Agila is altijd geleverd met de keuze uit zuinige, kleine benzinemotoren. Voorbeelden zijn de 1,0-liter Ecoflex en de 1.2 VVT-benzinemotor. Schakelen kan met een handgeschakelde transmissie of comfortabele automaat.

Opel Agila opgevolgd door Karl

De Opel Karl neemt in 2015 de rol van de Opel Agila over. De Opel Karl is een compacte 5-deurs hatchback in het A-segment.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen