We hebben 9 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Mercedes-Benz
SLC
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Mercedes-Benz SLC occasions en nieuwe Mercedes-Benz SLC bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes-Benz SLC

De Mercedes-Benz SLC is een auto van Mercedes-Benz die in 1971 werd geïntroduceerd als vervanger van de Mercedes-Benz 190S L. Het is een tweezits roadster met een inklapbare hardtop. De SLC is verkrijgbaar met twee verschillende motoropties: een benzinemotor of een dieselmotor . De optie met dieselmotor is niet verkrijgbaar in de Verenigde Staten. De SLC heeft een handgeschakelde vijfversnellingsbak of een zeventraps automaat . De SLC is beschikbaar met achterwielaandrijving en met vierwielaandrijving. De SLC is verkrijgbaar als coupé en als cabriolet .

De voordelen van de Mercedes-Benz SLC

De Mercedes-Benz SLC is een tweedeurs sportwagen die bekend staat om zijn luxe en prestaties. Het is een cabriolet met een inklapbare hardtop, waardoor hij perfect is om met de wind in de haren over de weg te cruisen. De SLC is ook een zeer veilige auto met functies zoals airbags en antiblokkeerremmen. U kunt ook kiezen uit verschillende rijmodi, zodat u altijd de perfecte rijervaring voor u kunt vinden.

Het verbruik van de Mercedes-Benz SLC

De Mercedes-Benz SLC is een sportieve coupé die bekend staat om zijn brandstofefficiëntie. De SLC haalt een brandstofverbruik van 11,05 km/l stad / 14,88 km/l snelweg. Onder de motorkap ligt een 2.0L turbomotor die goed is voor 241 pk en 370 Nm koppel. De motor is gekoppeld aan een automatische 9G-TRONIC-transmissie met schakelpaddles. De SLC is ook voorzien van ECO start/stop-technologie, die helpt brandstof te besparen door de motor automatisch af te zetten wanneer de auto stilstaat.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen