We hebben 55 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Mercedes-Benz
SL
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Mercedes-Benz SL occasions en nieuwe Mercedes-Benz SL bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes-Benz SL

De Mercedes-Benz SL is een roadster met twee zitplaatsen die sinds 1954 door Mercedes-Benz wordt geproduceerd. De aanduiding SL staat voor Sportlich (sportief) Leicht (licht) en werd voor het eerst toegepast op de 300 SL coupé. De originele 300 SL was een tweezitter met een stalen carrosserie en aluminium deuren, motorkap en kofferdeksel. Hij had een brandstof ingespoten zes-cilinder motor die 215 pk (160 kW) leverde en in 9,3 seconden van 0 naar 100 km/u (97 km/u) kon accelereren.

De voordelen van de Mercedes-Benz SL

De Mercedes-Benz SL is een iconische auto die al sinds 1954 in productie is. De SL heeft al vele generaties achter de rug, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: zijn luxueuze en sportieve karakter. De SL is een tweezits cabriolet die perfect is om in rond te cruisen met het dak open op een warme dag. Hij heeft een krachtige motor en een slanke styling, waardoor hij zich onderscheidt van andere auto's op de weg. Hij zit ook boordevol functies die hem ongelooflijk comfortabel en handig maken om in te rijden.

Het verbruik van de Mercedes-Benz SL

De Mercedes-Benz SL is een roadster met twee zitplaatsen en een V8 motor. Hij heeft een brandstofverbruik van ongeveer 12 liter/100 km in de stad en ongeveer 8 liter/100 km op de snelweg. De auto kan tot 350 km afleggen op een enkele tank benzine.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen