We hebben 65 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Mercedes-Benz
GLB
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Mercedes-Benz GLB occasions en nieuwe Mercedes-Benz GLB bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes-Benz GLB

De gloednieuwe 2020 Mercedes-Benz GLB is een unieke en veelzijdige vijf-persoons SUV die het beste van twee werelden combineert: de functionaliteit van een SUV met het gestroomlijnde design en de wendbaarheid van een sedan. De GLB is perfect voor actieve gezinnen die veel laadruimte nodig hebben en een sportieve rijervaring op prijs stellen. De GLB wordt aangedreven door een 2.0L viercilinder turbomotor die 221 pk en 350 Nm koppel levert. Hij is standaard voorzien van vierwielaandrijving, zodat u met vertrouwen elk terrein en elke weersomstandigheid kunt trotseren.

De voordelen van de Mercedes-Benz GLB

De GLB is de perfecte auto voor gezinnen die veel ruimte nodig hebben. De GLB biedt plaats aan zowel vijf als zeven personen, zodat uw hele gezin er comfortabel in kan zitten. Bovendien is de GLB uitgerust met een groot aantal functies die uw gezinsuitstapjes aangenamer zullen maken, zoals een infotainmentsysteem waarmee u al uw entertainmentopties vanaf een centrale plaats kunt bedienen en een ingebouwd navigatiesysteem dat u zal helpen de weg naar uw bestemming te vinden. De GLB is ook een goede keuze voor bestuurders die een auto willen die zowel stijlvol als praktisch is.

Het verbruik van de Mercedes-Benz GLB

De Mercedes-Benz GLB is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een zuinige en betrouwbare auto. De GLB heeft een brandstofverbruik van slechts 5,8 liter per 100 kilometer, wat uitstekend is voor een auto van zijn formaat. De GLB zit ook vol met geweldige functies die hem perfect maken voor lange reizen, zoals een 8-inch touchscreen scherm, een ingebouwd navigatiesysteem en een krachtig geluidssysteem.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen