We hebben 68 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Mercedes-Benz
EQS
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Mercedes EQS occasions en nieuwe Mercedes EQS bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes EQS

De Mercedes EQS is een volledig elektrische luxe sedan die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2019. Hij heeft een actieradius van maximaal 500 km en kan in 4,5 seconden van 0-100 gaan. De EQS heeft een gestroomlijnd, aerodynamisch ontwerp en wordt geleverd met een verscheidenheid aan high-tech functies, waaronder een 10,25 touchscreen infotainmentsysteem, spraakgestuurde bediening en een geavanceerd geluidssysteem. Hij beschikt ook over een reeks veiligheidsvoorzieningen, waaronder een automatische noodstop, een waarschuwing bij het onbedoeld verlaten van de rijstrook en dodehoekbewaking.

De voordelen van de Mercedes EQS

De Mercedes EQS is een luxe elektrische auto die een aantal indrukwekkende voordelen biedt ten opzichte van traditionele benzineauto's. Misschien wel het meest voor de hand liggende voordeel van de EQS is zijn milieuvriendelijkheid. De EQS rijdt op elektriciteit, wat betekent dat hij geen schadelijke uitstoot produceert zoals traditionele auto's doen. Dit maakt de EQS een uitstekende keuze voor bestuurders die het milieu belangrijk vinden. Bovendien is de EQS veel zuiniger dan traditionele auto's. Op een enkele lading kan tot 160 km worden afgelegd, waardoor het een geweldige optie is voor lange reizen. De EQS zit ook boordevol functies die het rijden aangenamer maken.

Het verbruik van de Mercedes EQS

De EQS is een elektrische auto van Mercedes-Benz die voor het eerst werd onthuld op de 2019 Frankfurt Motor Show. De EQS heeft een geclaimde actieradius van maximaal 400 km (249 mi) onder de WLTP-cyclus, en kan in 4,8 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De EQS heeft ook een geclaimde topsnelheid van 249 km/u. De EQS wordt aangedreven door twee elektromotoren, één op de vooras en één op de achteras, die samen goed zijn voor 408 pk en 700 Nm koppel.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen