We hebben 75 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mercedes-Benz
EQC
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Mercedes EQC occasions en nieuwe Mercedes EQC bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes EQC

De Mercedes EQC is een volledig elektrische luxe SUV die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2019. De EQC heeft een actieradius van maximaal 450 km op een enkele lading en kan een topsnelheid van 180 km/u bereiken. Hij beschikt over twee elektromotoren die 402 pk en 765 Nm aan koppel produceren. De EQC wordt standaard geleverd met een 40 kWh batterij, maar er is ook een 80 kWh batterij beschikbaar. De EQC heeft een tijd van 0 naar 100 in 4,9 seconden.

De voordelen van de Mercedes EQC

De Mercedes EQC is een gloednieuwe, volledig elektrische luxe SUV van de gerenommeerde Duitse autofabrikant. Het is de eerste volledig elektrische auto van het bedrijf en hij zit boordevol functies die hem de perfecte keuze maken voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke, luxueuze auto. De EQC is perfect voor lange autoritten of dagelijks woon-werkverkeer. Hij beschikt ook over een 80 kWh batterij die in slechts 40 minuten van 0 tot 80% kan worden opgeladen met een snellader. De EQC wordt ook geleverd met een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Het verbruik van de Mercedes EQC

De Mercedes EQC is een volledig elektrische SUV met een actieradius tot 450 km op een enkele lading. Het duurt ongeveer 10 uur om de batterij volledig op te laden met een standaard stopcontact. De EQC kan ook snel worden opgeladen tot 80 procent van de capaciteit in slechts 40 minuten.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen