We hebben 70 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Mercedes-Benz
EQB
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Mercedes-Benz EQB occasions en nieuwe Mercedes-Benz EQB bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes-Benz EQB

De Mercedes-Benz EQB is een nieuwe volledig elektrische luxe compacte SUV die zijn debuut maakte in 2019. Het is de tweede elektrische auto van Mercedes-Benz na de EQC , en hij wordt op de markt gebracht als een meer betaalbare optie voor wie op zoek is naar een elektrische auto. De EQB heeft een actieradius van ongeveer 401 km op een enkele lading, en hij kan van 0 tot 97 km gaan in slechts 6,8 seconden. Hij wordt geleverd met een reeks geavanceerde functies, waaronder een bijgewerkte versie van het COMAND-infotainmentsysteem van Mercedes-Benz, spraakgestuurde bediening en een 10-tonner.

De voordelen van de Mercedes-Benz EQB

De Mercedes-Benz EQB is een hypermoderne elektrische auto die perfect past in de moderne wereld van vandaag. Hij biedt een scala aan functies en voordelen die bestuurders van alle leeftijden en achtergronden zeker zullen aanspreken. Enkele van de belangrijkste voordelen van de EQB zijn:

  • Verbeterde prestaties en wegligging - De EQB is ontworpen met een focus op prestaties en wegligging, waardoor het een plezierige auto is om in te rijden.

  • Uitstekende actieradius - De EQB biedt een actieradius tot 400 km, wat betekent dat u lange afstanden kunt afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een tekort aan vermogen.

Het verbruik van de Mercedes-Benz EQB

De EQB is een auto die is ontworpen met het oog op efficiency, met een reeks voorzieningen die samenwerken om het brandstofverbruik te minimaliseren. Een van de belangrijkste is het aerodynamische ontwerp van de auto, dat is geoptimaliseerd om de luchtweerstand te verminderen. De EQB beschikt ook over een Energy Recovery System (ERS) dat energie terugwint bij het remmen of uitrollen, en deze opslaat in de accu van de auto. Hierdoor heeft de auto minder vermogen van de motor nodig, wat weer leidt tot een lager brandstofverbruik.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen