We hebben 144 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mercedes-Benz
EQA
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Mercedes EQA occasions en nieuwe Mercedes EQA bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes EQA

De Mercedes EQA is een batterij-elektrisch voertuig dat plaats biedt aan maximaal vijf passagiers. Hij heeft een actieradius van 400 km en kan worden opgeladen met een standaard 120-volt stopcontact of een hoogspanningslader. De EQA is uitgerust met een elektromotor van 80 kW die 201 pk genereert en een koppel van 350 Nm levert. Hij beschikt ook over een vierwielaandrijving, een 9,0 inch infotainmentscherm en een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

De voordelen van de Mercedes EQA

De Mercedes EQA is de perfecte auto voor bestuurders die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en stijlvolle auto. De EQA wordt aangedreven door een volledig elektrische motor, wat betekent dat hij geen uitstoot produceert. Dit maakt de EQA een uitstekende keuze voor bestuurders die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. De EQA heeft ook een aantal stijlvolle kenmerken, waaronder een gestroomlijnd aerodynamisch design en LED-koplampen.

Het verbruik van de Mercedes EQA

De Mercedes EQA is een nieuwe elektrische auto die is ontworpen voor stadsgebruik. Hij heeft een actieradius van ongeveer 200 kilometer en het duurt ongeveer zes uur om hem via een standaard stopcontact op te laden. De EQA heeft een brandstofverbruik van ongeveer 1,5 liter per 100 kilometer. Hij is uitgerust met een batterijpakket van 80 kilowattuur dat twee elektromotoren aandrijft.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen